STANI NA VRIJEME

7 znakova koji otkrivaju da forsiraš vezu koja nema šanse

Ako sumnjaš u odnos i nadaš se da za tebe možda ipak postoji netko bolji, ali se bojiš da nećeš nikoga pronaći, vjerojatno si u vezi koja nema budućnost

Veza bez budućnosti
Foto: shutterstock.com

Upoznala si nekoga i stvari idu prilično dobro. Bili ste na nekoliko spojeva, dopisujete se svaki dan i sve upućuje na to da će vaša veza postati ozbiljna. Ili, možda već i izlazite neko vrijeme te ga smatraš svojim dečkom i sretna si zbog toga. Ipak, u pozadini ti se stalno šulja onaj mučni glasić koji te pita – je li on stvarno 'onaj pravi'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE IMA PREDNOSTI I MANE

Starija žena i mlađi muškarac – može li takva veza funkcionirati?

Intuicija je uvijek u pravu, no često je zanemarujemo. Ako sumnjaš u odnos i nadaš se da za tebe možda ipak postoji netko bolji, ali se bojiš da nećeš nikoga pronaći, vjerojatno si u vezi koja nema budućnost. Biti u takvom odnosu sam radi straha od samoće uistinu nema smisla jer će takva veza, prije ili kasnije, završiti.

Gotovo svatko je barem jednom u životu ostao s osobom za koju je znao da je pogrešan izbor, ali smo odlučili zanemariti intuiciju. Ljudi u pogrešnim vezama ostaju iz raznih razloga, a čak i ako ta druga osoba ispunjava sve kriterije, ponekad 'ono nešto' ipak nedostaje. Možda nije stvar u tebi ni u njemu, već u tome da naprosto ne funkcionirate kao par. Da bi ljubavni odnos uspio, uz kemiju, ključna je i kompatibilnost.

Kako ćeš znati da forsiraš vezu koja nije 'ona prava'? Prema mišljenju stručnjaka za odnose, postoje određeni znakovi koji već na početku veze pokazuju da odnos nema budućnost i da će završiti prekidom. One najčešće otkivamo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8