Vaše perverzno Valentinovo!

Poklanjanje seksualnih igračaka je prava stvar!

Vaše perverzno Valentinovo!

Ove godine Valentinovo će erotski začiniti LELO, vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, s neodoljivom ponudom uzbudljivih igračaka za njega, nju, njih i njihove prijatelje!

Slijedeći prošlogodišnji globalni trend, 2018. definitvno će biti godina darivanja seksualnih igračaka, istaknuo je Steve Thomson, CMO-a tvrtke LELO. 

‘Iako je ovo prilično novi trend, rast mu je zapanjujuć iz godine u godinu. Za ovu godinu predviđamo boom kad je riječ o darivanju seksualnih igračaka. I to ne samo za parove. Sve je više ovakvog darivanja i među prijateljima. Kod nas u LELO-u darivanje je uvijek jednostavno i pomalo na rubu, s uvijek savršenim proizvodima za sve', rekao je Thomson.

Prema podacima koje je prikupio LELO, naša žeđ za seksualnijim, perverznijim i intimnijim darovima za Valentinovo sve je veća i čini se kako se nema namjeru ugasiti.  Upravo zato, ove godine začinite svoje seksi igrice za Valentinovo s najkreativnijim proizvodima na svijetu. LELO prognozira da su upravo ovi proizvodi top odabir za darivanje.

shimmer fallbackZA NJEGA

LELO TUX - 190 kn

Uzbudite ga i opčinite s ovim domišljatim i pomalo neozbiljnim proizvodom za muškarce, izvrsno prilagođenim da u spavaću sobu donese humor, zabavu i dašak sofisticiranosti. LELO TUX je specijalno dizajnirano odijelo za muški spolni organ. Haute couture nikad nije bila tako vruća i upravo je sad prava prilika da on bude impresivno odjeven u spavaćoj sobi.  

ZA NJU

LELO SONA Cruise - 735 kn

Prošle je godine SONA bila najprodavanija igračka na svijetu i jedan od najvažnijih izuma u seksualnoj industriji u posljednjih 15 godina. Promijenila je način na koji gledamo na klitoris te je stoga najbolje opisuje rečenica: 'Uživanje u kojem ostajemo bez daha'. SONA je savršen dar za onu posebnu ženu u tvom životu koji će joj pružiti izvanzemaljski užitak nježno joj milujući klitoris laganim soničnim valovima. Sofisticiran dizajn i nenametljiv zvuk, ovo je dar koji će se koristiti još dugo nakon Valentinova.

ZA NJIH

LELO IDA - 1250 kn

Posebno dizajniran za dijeljenje, ovo je savršeni dar za oba spola. LELO IDA je rotirajući i vibrirajući masažer za parove na daljinsko upravljanje koji žena nosi tijekom spolnog odnosa. Kako biste se potpuno prepustili kontroli, podijelite daljinski s vašim sretnim partnerom čiji najmanji nagib zgloba oslobađa osam varijabilnih načina vibracija.
Zadovoljavajuć i intenzivan, ovo je uistinu strastveni poklon za dvoje.

ZA PRIJATELJE

LELO HEX - 260 kn

Ovaj redizajnirani kondom garantirani je hit za Valentinovo. Istraživanje je pokazalo da se 11 tisuća djece začne upravo na dan zaljubljenih, pa ako znate da vaš prijatelj još uvijek nije spreman za nagradu 'roditelj godine', HEX  je broj jedan poklon za ovaj dan.

shimmer fallback

Trendovi kupnje na Valentinovo

Tijekom godine broj ženskih i muških kupaca na LELOvoj stranici je gotovo izjednačen. Informacije o praćenju pošiljaka, pak, otkrivaju da se oko Valentinova darivanje povećava za oko 30%. Usporedimo li to s činjenicom da čak 85% čestitki za Valentinovo kupuju upravo žene, tržište seksualnih igračaka se najednom čini vrlo demokratičnim.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.