Otvori dušu

Tajne koje razaraju vezu: 7 stvari koje ne bi trebala kriti od svog partnera

Uobičajeno je da na početku veze nećemo svom novom partneru otkriti baš sve o sebi, no psiholozi tvrde da bi mu ove stvari obavezno trebala reći prije no što proslavite prvu godišnjicu

profimedia-0315896437.jpg
Foto: profimedia.hr

U fazi dejtanja imamo potrebu predstaviti se u što boljem svjetlu. Razumljivo je da s novim partnerom nećemo podijeliti priču o svom prvom seksualnom iskustvu, a nećemo mu otkriti ni onaj ne baš laskavi nadimak koji su nam nadjenuli u djetinjstvu. S pikanterijama iz našeg života pričekat ćemo dok partnera ne upoznamo bolje – i to je sasvim prirodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Budi spremna

Veza pred prekidom: Ovi znakovi pokazuju da bi te partner mogao ostaviti

Ipak, stručnjaci upozoravaju kako neke pojedinosti ne bismo trebale tajiti jer će nam pomoći da se bolje povežemo s partnerom. Od tvog psihičkog zdravlja do toga kako funkcioniraju odnosi u tvojoj obitelji – otkrivanje stvari o sebi koje nisu samo površinske omogućit će drugoj strani da te bolje upozna, a osim toga takva vrsta otvaranja tvog će novog partnera potaknuti da i on učini isto – što će vašu vezu dovesti na višu razinu. Dakle, evo kojih 7 stvari mu trebaš otkriti unutar prve godine veze:

POGLEDAJ VIDEO: Kako uspješno postaviti granice u odnosima?

1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.