I oni se vole maziti

Mnoge žene ne znaju: Sedam stvari koje muškarci vole (gotovo jednako) kao seks

Većina muškaraca, baš kao i mi žene, voli sve one neke male stvari koje čine veze ljepšima i ugodnijima

pexels-emma-bauso-3585811.jpg
Foto: Pexels

Nije tajna da pripadnici muškog spola vole seks i sve što je uz njega vezano, no bilo bi suludo misliti da je to jedina stvar koja ih zanima kada govorimo o romantičnim odnosima. Činjenica je da je seks samo jedna od mnogih sjajnih stvari koje dolaze uz intimnost, a muškarci to jako dobro znaju.

Image
Ljubavni život

Znakovi da u vašoj vezi postoji seksualno zadovoljstvo (s obje strane)

Često svoje partnere uzimamo zdravo za gotovo pa zaboravljamo da su i oni emotivna bića i da i oni, baš kao i mi žene, vole sve one neke male stvari koje čine veze ljepšima i ugodnijima.

shimmer fallback

U nastavku ti otkrivamo što to muškarci vole kad je riječ o intimnosti, a što mnoge žene ne znaju.

Maženje

Istina je, muškarci se vole maziti, a studije su pokazale da upravo maženje i dodiri općenito zbližavaju partnere. Maženje s osobom do koje nam je stalo stimulira osjećaje ljubavi, sigurnosti i udobnosti, a pripadnicima jačeg spola to omogućava da čvrsto stisnu ženu koju vole i da se pritom osjećaju snažno.

shimmer fallback

Provođenje cijelog dana u krevetu sa ženom koju vole

Biti cijeli dan u krevetu sa ženom koju vole, maziti se i dodirivati, pojesti sva tri obroka, gledati filmove iz ležećeg položaja. Tako bi nekako izgledao idealan dan za gotovo svakog zaljubljenog muškarca.

shimmer fallback

Dijeljenje tajni

Teško je reći zašto, no brojni muškarci imaju tendenciju otvoriti se nakon seksa. U tim se trenucima valjda osjećaju voljeno i sigurno pa su spremni sa svojim partnericama podijeliti čak i one stvari koje nikad prije nikome nisu rekli. Obožavaju kad imaju pokraj sebe partnericu koja ih prihvaća i kojoj mogu reći sve, čak i one najveće tajne.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Masaža

Bilo da on masira tebe ili ti njega, svaki muškarac će apsolutno uživati u masaži i dijeljenju intimnosti na taj način. Osim toga, senzualne masaže često mogu biti jako lijep uvod u strastveni seks pa nas i ne čudi da ih muškarci vole.

shimmer fallback

Zajedničko tuširanje

Moramo li išta reći uopće? Zajedno ste goli pod tušem, voda se slijeva po vama i možete do beskraja uživati jedno u drugome. Uostalom, muškarci zajedničko tuširanje vide i kao sjajnu priliku za brzinski seks pod tušem.

shimmer fallback

Smijanje

Kada ste goli u krevetu sve je pet puta smiješnije nego inače, osobito kada jednom prijeđete onu neku točku u kojoj vam prestaje biti neugodno. Seks postaje puno bolji i opušteniji jer se možete smijati svemu što se dogodi i nakon toga bez srama o tome razgovarati.

shimmer fallback

Zajednički doručak

Sjediti za stolom sa ženom koju vole i koja je još uvijek sva raščupana nakon buđenja i možda jutarnjeg seksa muškarcima daje osjećaj postignuća, a tu je i fini obrok. Muškarci obožavaju jutarnji seks, kao i doručak nakon njega. To ih naprosto čini sretnima.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.