Kako znati da te voli?

To je ljubav: 6 stvari koje će muškarac učiniti samo za ženu koju voli

Svatko od nas ljubav iskazuje na drugačiji način, a muškarci je najčešće iskazuju suptilno, i to na ovih šest načina

profimedia-0422705477.jpg
Foto: Profimedia.hr

Život je vožnja, mješavina uspona i padova koje bismo vrlo lako mogli prebroditi kada bi uz nas bila ona prava osoba koja je kao stvorena za nas. Svatko od nas tijekom života traži tu jednu osobu s kojom će podijeliti vožnju. Ali u ovom ludom i kaotičnom svijetu, nije lako pronaći tu osobu koja će nas bezuvjetno voljeti.

Image
Jesi li spremna?

Čuješ li svadbena zvona? Ovi znakovi otkrivaju da je vrijeme za brak

A način na koji definiramo ljubav razlikuje se među kulturama, spolovima i pojedincima. Svatko od nas izražava svoje osjećaje na sebi svojstven način, ali kao ljudska bića, svi mi ipak pokazujemo neke slične obrasce ljubavi. Ipak, poznato je da muškarci imaju neki svoj način izražavanja ljubavi, a u nastavku smo izdvojile šest stvari koje većina muškaraca radi samo kada istinski vole ženu.

Ne boji se pokazati svoju ranjivu stranu

Društvo je dugo učilo muškarce da se ponašaju "muški" i progutaju velik dio svojih osjećaja. Svi znamo one stereotipe da muškarci moraju biti jači spol, da su nepobjedivi i da nikad plaču, no iako većina muškaraca voli biti viđena u ovakvom svjetlu, oni se neće bojati otvoriti se pred voljenom osobom i otkriti svoje pravo lice. Ako si pronašla tipa koji nema problema s izražavanjem osjećaja, znači da te stvarno voli.

Image

On vidi ljepotu u tebi svakog dana

Iako našim društvom dominiraju iskrivljeni ideali ljepote, stavljajući naglasak na lica prekrivena tonama šminke, muškarac koji istinski voli ženu vidjet će njezinu ljepotu svake sekunde svakog dana, čak i kada nije našminkana i sređena. Čak i ako misliš da izgledaš loše, nemoj izbjegavati svog partnera jer bi on mogao biti oduševljen da te vidi čak i s neurednom kosom i natečenim očima. On će cijeniti tvoje "savršene nesavršenosti" jer na kraju dana to je ono što te čini tobom.

Image

Žrtvuje se za tvoju sreću

Ako ćemo iskreno, egoizam je evolucijski ugrađen u našu prirodu. Ali prava nas ljubav, međutim, potiče da prevladamo tu osobinu. Ako muškarac stvarno voli ženu, žrtvovao bi mnogo toga da ju učini sretnom. Ali kada razmišljamo o žrtvama u ime ljubavi, ne treba ih uspoređivati s velikim holivudskim pričama. Svaka žrtva, ma kako mala bila, izraz je ljubavi. Na kraju krajeva, sreća je u malim stvarima.

Image

On je tvoj najveći obožavatelj

Ako te muškarac istinski voli, bit će tvoj najveći obožavatelj i najveća podrška. A budući da želi da budeš sretna, svaki tvoj uspjeh postat će i njegov uspjeh. Zaljubljeni muškarac se neće natjecati s tobom - on će pobijediti s tobom. Čak i ako ne odobrava i ne razumije svaki tvoj pothvat, on će znati što ti je važno i uvijek će biti uz tebe.

Image

Bori se za tvoju ljubav

Bez obzira na to koliko je ljubav jaka, život je prepun prepreka koje će dovesti u pitanje vaš odnos. Ali kada te muškarac voli, borit će se za vašu vezu bez obzira na sve izglede. Možda će se trebati povući na trenutak, ali zapamti da će se uvijek vratiti. Jer zna da je vaša veza nešto vrijedno borbe i nešto što treba čuvati pod svaku cijenu.

Image

Obraća pozornost na sitnice do kojih ti je stalo

Možda je to neka najmanja ili čak najčudnija stvar, ali ako te to čini sretnom, tvoj će muškarac to učiniti ako te voli. Obratit će pozornost na sve one sitnice koje ti izmame osmijeh i njima će ti uljepšati dan kad se najmanje nadaš. Pa neka onda netko kaže da ljubav nije čudesna!

Image