Romantika u doba korone: Ovi parovi su potpuni pobjednici i inspiracija za nas

Oni ne dozvoljavaju virusu da im stane na put i uništi romantiku

Romantika u doba korone: Ovi parovi su potpuni pobjednici i inspiracija za nas

Karantenu kod kuće provodimo na najrazličitije načine - netko uživa u filmovima i serijama, netko uči nove vještine. Ipak, nekim parovima ova karantena posebno teško pada - više nema restorana u koji možete izaći na večeru, a i kina diljem svijeta još su uvijek zatvorena. Ideja za zabavne spojeve sve je manje i teško je uopće smisliti toliko romantičnih stvari koje biste ti i tvoj partner mogli raditi. 

Image

Romantika u toplini doma: Deset ideja za romantične spojeve kod kuće


U vremenu pandemije korona virusa mnoge veze dolaze na kušnju, ali većina parova ipak ne dozvoljava virusu da stane između njih - oni iz dana u dan razmišljaju o novim i kreativnim načinima kako održati romansu na životu

Od kina na otvorenom i večere u kamperu pa sve do natjecanja u kuhanju, pogledaj što su sve smislili ovi parovi.


1. Kućno kino


Komičarka Allison Reese iz Chicaga otkrila je kako ju je supruga iznenadila s kućnim kinom - na papiru je napisala sve filmove koje mogu gledati, zajedno s vremenom prikazivanja. Fotografije na Twitteru skupile su tisuće lajkova, a jedna od njih prikazuje i štand s ponudom vrlo skupih grickalica i pića koje dolaze ravno iz njihove kuhinje. 

"Moja me supruga odvela na spoj u kino. Bilo je slatko i vrlo skupo", napisala je Allison na Twitteru.

My wife “took” me on a date to the movies. It was stupid cute and VERY expensive. ?? pic.twitter.com/GiXoPPAGUP

— Allison Reese (@monsterreese) April 24, 2020

2. Večera u kamperu


Britanski je par uživao u romantičnoj večeri u kamper prikolici i napisao: "Večeras je bilo lijepo u izlasku u kombi".

Prostor su ukrasili jastucima i prostirkama, a kasnije su dodali ugodne svijeće kako bi uljepšali atmosferu dok pada noć. Post ovog para postao je viralni hit, skupivši 12.000 lajkova i komentara.

Had a lovely date night in the van tonight ?? pic.twitter.com/euffDGWYU7

— Dolittle Campers (@CampersDolittle) April 22, 2020

3. Kino na otvorenom


Jamie Nedwoh iz Leedsa postavio je kino na otvorenom kako bi sa suprugom gledao na Netflixu. Napisao je: "Postavio sam kućno kino na otvorenom za suprugu i pogledali smo prvi epizodu Afterlifea", skupivši više od 3000 lajkova.

Set up a home-made outdoor cinema for the wife and smashed through our first episode of #AfterLife2 as a date night. #lockdownuk ???? pic.twitter.com/cGBex7QfyR

— Jamie Nedwoh (@Eimaj88) April 25, 2020

4. Sat slikanja


Katya Jeanne iz St Louisa otkrila je kako je njezin zaručnik za njih dvoje organizirao savršen spoj na kojem su slikali, a završni rezultat objavila je na slici. 

Day 3 of my #selfcare journey during #COVID19#QuarantineDiaries was brought to you by @PinotsPalette

My #Fiancé humored me in a #StayAtHome paint and sip date night! It was the perfect end to a long week that seems to be never ending! Cannot wait to do another! #CreateAtHomepic.twitter.com/2qUV1Ibs1K

— Katya Jeanne (@KJSchoolPsych) April 25, 2020

5. Natjecanje u kuhanju


George Elrod iz Chicaga organizirao je natjecanje u kuhanju sa svojim dečkom - na vratima je stajao znak dobrodošlice ukrašen lampicama, a na drugoj slici koju je objavio nalaze se dvije košare sastojaka s kojima su obojica morali stvoriti jedinstven obrok. 

My boyfriend made me a Chopped inspired date night ? pic.twitter.com/XXvrF1sy2F

— George Elrod (@XoGossipGeorge) April 25, 2020

6. Večera na terasi


Bryony Mole iz Northamptona podijelila je fotografiju 'terase restorana' koju su njezina djeca postavila u vrtu - zajedno s jelovnikom i šankom.

"Djeca su nam organizirala spoj", napisala je na postu koji je skupio preko šest tisuća lajkova.

The kids made us a date night... They didn't load the dishwasher but other than that ?????? #lockdown#StayHomepic.twitter.com/AoNN0enIgH

— Bryony Mole (@BryonyMole) April 23, 2020