Kada je nužno pritajiti se

Tiho, tiše, najtiše: Najbolje poze za diskretne aktivnosti pod plahtama

Prava je šteta da seksualni život pati zbog gužve u kući ili pretankih zidova. U nastavku ti otkrivamo najdiskretnije poze u seksu

se.PNG
Foto: Unsplash
Play logo

Možda je investitor štedio na materijalu, a izvođač loše izveo radove pa tvoja zgrada ima zidove "od papira" ili imaš kuću punu djece (ili za vrijeme ovih blagdana - rodbine) pa morate biti tihi.

Play logo
Image
Ubacite u veću brzinu

Maratonci u krevetu: A što kada seks traje predugo?

O čemu god da je riječ, vrlo je praktično imati u rukavu nekoliko poza za diskretan seks. U suprotnom, moglo bi se dogoditi da vaš seksualni život pati, štoviše da nestane, samo zbog toga što nemate kad, odnosno nemate gdje, izmijeniti nježnosti.

shimmer fallback

Kako do toga ne bi došlo, u nastavku ti otkrivamo nekoliko poza za tihi, diskretni, no ni malo manje strastveni seks koji će rasplamsati strast. Naravno, ukoliko si po prirodi glasna, neka te partner utiša svojim usnama ili dlanom kojim ćeti prekriti usta. Nemoj ga gristi. Barem ne prejako.

Poza vile

Ovo je vrlo jednostavna poza koja ne zahtijeva puno angažmana i energije. Neka tvoj partner sjedne na stolac, kauč ili rub kreveta tako da nogama dodiruje pod. Opkorači ga i sjedni na njega tako da si mu okrenuta licem i prsima. Ruke osloni na njegove noge kako bi dobila na stabilnosti, a on neka te svojim rukava uhvati za stražnjicu, podiže i spušta na svoj penis. Zove se vila jer si mu poput vile sletjela u krilo.

Play logo
shimmer fallback

Lijena večer

Ova poza još je "ljenija", odnosno pasivnija od poze žlice. Ustvari riječ je o modificiranoj pozi žlice u kojoj ćete vas dvoje ispreplesti noge na način na koji vam najbolje odgovara kako biste pronašli savršeni kut penetracije koji će ti osigurati nevjerojatne orgazme. Jednostavno iz polusjedećeg položaja u kojem gledate omiljenu seriju, skliznite u ležeći...

shimmer fallback

Krotiteljica

Lezi na bok i pozovi partnera da učini isto, a li ga zamoli da legne okomito s obzirom na tebe i da klizne sredinom svoga tijela među tvoja bedra. U ovoj pozi može penetrirati u tebe pod vrlo ugodnim kutom ili se možete upustiti u ozbiljnu predigru. Poza se zove krotitelj jer ga ti svojim bedrima čvrsto držiš i diktiraš dubinu i intenzitet penetracije.

shimmer fallback

Užitak u krilu

Zamoli partnera da sjedne na koljena — na pod ili na krevet. Stani iznad njege, licem okrenutim od njega, sa stopalima koje si pozicionirala s obje strane njegovih koljena, a zatim čučni dok mu ne sjedneš u krilo. Ovaj položaj jamči duboku penetraciju. Stavi ruke na partnerove noge kako bi dobila na stabilnosti. Odatle klizi gore-dolje ili naprijed-natrag koliko god nježno i tiho želiš.

Play logo
shimmer fallback

Oborena 69-ka

Poza 69 muškarcima je omiljena poza za oralni seks. Želite li je učiniti diskretnijom, umjesto da si ti na njemu ili on na tebi, lezite na bok i pokrijte se plahtom i uživajte u tihoj i suptilnoj predigri (jer je, da se ne varamo, muškarcima oralni seks predigra) koliko god želite.

shimmer fallback

Misionarski

Ponekad je ono najjednostavnije ujedno i najbolje poput misionarske poze u seksu. Ne treba je dodatno objašnjavati, no želiš li je začiniti, stavi jastuk ispod stražnjice kako bi penetracija bila dublja i intenzivnija. Omotaj ruke i noge oko dragoga, uključi maštu i šapući mu na uho prostote kojih bi se i sama posramila.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.