Jednostavno je

Prestali ste se seksati? Znamo kako opet zapaliti vatru

Obveze i dnevna rutina vrlo lako izguraju seks iz kreveta. Kako bi ga vratila tamo gdje mu je mjesto (pritom mislimo i na kuhinjsku radnu ploču i u automobil, da nas ne shvatiš doslovno), iskušaj ove trikove

kristina-litvjak-FO18LpXMlvk-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Upravo ste se vratili s večere kojom ste se počastili za dvocifrenu godišnjicu veze ili braka, u restoranu u kojem i vrapci što skakuću oko stolova, već znaju što jedete. Izuvaš štikle i trljaš bolne čukljeve, zavaljuješ se na kauč i noge dižeš na stolić. On otkopčava remen i gumb na hlačama jer su ga napuhale bukovače. Od seksa koji je nekada bio fantastičan ostao je samo eks - način na koji oboje ispijate domaću šljivu.

No, još se volite i još ste mladi. Dovoljno mladi za seks! Prava bi šteta bila potratiti vitalne godine na gledanje televizije. Bit će vremena za TV kad mu se ne bude dizao zbog uvećane prostate ili se ne bude smio uzbuđivati zbog previskog krvnog tlaka ili će pak tebe boljeti križa ili ćeš morati operirati kuk, no da ne dramimo te da se vratimo se na temu. Umjesto da ostatak večeri provedete gledajući Ljubav je na selu, preselite se u sobu, a omiljeni show odgledajte ujutro uz doručak na RTL Playu.

Image
Foto: Pexels
Image
Male tajne velikih zavodnica

Probudi Veneru u sebi: S ovim ćeš se trikovima odmah osjećati seksi

Dosada se vrlo lako uvuče pod plahte, no ne brini. Isto tako lako se i istjera iz njih. To što ne pamtiš kad ste se posljednji put seksali jer ti je postalo zanimljivije na krevetu slagati oprano rublje, nego ponavljati "dublje, dublje" dok on pokušava doprijeti do tvoje G točke, ne znači da morate zaboraviti na ovu slatku, ekskluzivnu aktivnost. Sve što trebate je dobra volja i otvoren mozak. U nastavku ti otkrivamo kako ponovno zapaliti vatru u spavaćoj sobi, odnosno kako osvježiti seks. Riječ je o vrlo jednostavnim stavrima koje svatko može implementirati u svoj život.

Zamijenite strane

Želiš li osvježiti svoj seksualni život pokušaj s jednostavnim trikom. Zamijenite se za strane kreveta, odnosno ti spavaj na njegovoj, a on neka spava na tvojoj. Na taj doživjet ćeš ga iz druge perspektive, a i on tebe. Tijela će vam se drugačije dodirivati što može rezultirati seksom i to onakvim kakvog dosad niste prakticirali.

Image
Foto: Pexels

Igračke

Počastite se seksualnom igračkom. Zajedno ju izaberite. Želite li avanturu, dogovorite se nakon posla i otiđite zajedno u seks shop, a ako to niste u mogućnosti jer morate razvažati klince na izvannastavne aktivnosti, naručite preko interneta.
Ako vam je sve to ipak previše, improvizirajte. Svileni povez, samoljepljiva traka, pero ili nešto četvrto što vam se u datom trenutku učini kao da bi moglo upaliti, upravo je ono što vam treba.

Image
Foto: Unsplash

Zavirite u hladnjak

Hrana u krevetu recept je za nered, no ako pravilno rukuješ s njom, može biti izuzetno seksi. Trešnje, šlag, čokolada, med… Ne moramo ti govoriti što da činiš s njima. Tu su i kamenice, pohana krilca…
No, i voda u krutom stanju - kada govorimo o seksu bitno je da su stvari krute, može itekako pomoći. Kockica leda koju ćeš staviti među zube ili među usne pa njome kliziti po partnerovom tijelu, dovest će ga do ruba, a lako moguće i da se strovali preko njega, osobito ukoliko ju iskoristiš tijekom oralnog seksa kojeg će se zauvijek sjećati. Po dobru - naravno.

Image

Rukice

To što ste zrele, odrasle osobe ne znači da se ne smijete ponašati kao tinejdžeri. Na trenutak penetraciju ostavite po strani i zabavite se rukama. Nekada je peting bio sve od seksa što ste imali i bilo je sjajno. Vratite se u te mladenačke dane i dovedite jedno drugo do vrhunca - rukama. Neka prsti rade.

Možda ti se sve ovo što smo napisale čini neuvjerljivo i imaš osjećaj da ste vas dvoje "prerasli" seks te da vam krevet služi samo kako biste se pošteno naspavali i odmorili kosti, no to nije točno. Dajte si priliku i rasplamsajte vatru.

Image