Isprobajte već večeras

Eksplozija užitka: Pravilo '10-5-10' dovodi do nezaboravnog orgazma

Postoje različiti načini na koji svaki par može poboljšati seksualni život, ali ovo je trik zbog kojeg će svi samo poželjeti još. Stoga vrijedi isprobati ovo pravilo što prije

profimedia-0316856861.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iako možda mnogi ne žele reći ovo javno, ali svi žele najintenzivnije orgazme u kojima postoji samo vatromet. Naravno, svi žele i vrlo raznolik seks - od bezobraznih maratona do brzog seksa. Postoje različiti načini na koje se može doći do najvećih vrhunaca. No ipak postoji jedna metoda koja obećava vrhunski užitak i lude orgazme. Taj super način se zove pravilo "10-5-10" i nitko nakon ovog iskustva neće preskočiti predigru. Fizikalna terapeutkinja dr. Janelle Howell koja se posebno bavi ženskom seksualnošću objasnila je da ljudi trebaju obavezno isprobati ovo pravilo. Ponekad neće imati vremena za njega, ali treba ga češće prakticirati.

Image
A nije 'misionarka'

Iznenađenje? Ovo su najpopularnije poze u seksu, a jedna je apsolutni favorit

"No kada imate vremena isprobajte moju strategiju koja će pomoći da osjetite pravo seksualno uzbuđenje, iščekivanje, ali i posebnu vatru tijekom predigre", objasnila je Howell te dodala. "Moje pravilo '10-5-10' za predigru je strategija koja stimulira različite erogene zone po cijelom tijelu, a to može toliko zapaliti mozak i tijelo da ćete moliti za još!" Također je dodala je predigra jedan od najvažnijih alata za seksualno uzbuđenje.

Ova metoda, odnosno način na koji se uranja u predigru posebno će zapaliti svaki par i dovesti orgazme na puno viši novo. A radi se o sljedeća tri jednostavna koraka - prvi traje 10 minuta, drugi korak 5 minuta, a treći korak traje 10 minuta.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za aktivaciju i jačanje cijelog tijela

Prvih 10 minuta

Prvih deset minuta treba biti samo posvećeno području glave i vrata. Na primjer, mogu se ljubiti vrat, uši, usne i sve dalje. I početak može biti udaljen od spavaće sobe ili dok se stojite negdje na putu do spavaće sobe, a onda tek otići u nju. Možete raditi što god želite, ali je važno da se fokusirate na glavu i vrat te da se ne spuštate niže bez obzira na to što ćete sigurno poželjeti. I ne zaboravite, ovaj prvi korak treba trajati deset minuta.

Image
Foto: Unsplash

Sljedećih pet minuta

Zatim se sljedećih pet minuta bavi samo s područjem ispod vrata, ali samo do pupka. Od milovanja preko stimulacije bradavica do ljubljenja - postoji mnogi načini na koje se možete igrati. Vrlo je važno da posebno uživate u ovom dijelu jer stimulacija bradavica prije penetracije stvara poseban vatromet. Postoje čak istraživanja koja dokazuju da stimulacija bradavica i grudi može pojačati uzbuđenje kod žena i muškarca. Kada se bradavice stimuliraju pojačava se otpuštanje oksitocina koji pojačava cirkulaciju u maternici, rodnici i klitorisu.

Image
Foto: Unsplash

Posljednjih deset minuta

Posljednjih deset minuta se prelazi u najniže područje tijela što zapravo znači da je važno zadržati se na području ispod pupka. Ovdje se također treba zabavljati na sve načine - rukama, ustima, ali se mogu koristiti i seksualne igračke. No treba znati da to ne znači penetraciju, važno je samo se ljubiti, igrati i milovati. Tako će se stvari još više zakuhati, klitoris potpuno probuditi, a mozak će biti potpuno stimuliran. Naravno, ovaj dio može trajati i dulje. No ako se par odluči na pravilo '10-5-10' sigurno će doživjeti ludi orgazam, a nakon ovog iskustva će puno više vremena posvećivati predigri.

Image
Foto: Unsplash