7 lekcija privlačnosti

Nauči kako zavesti muškarca da te nikada ne zaboravi

Želiš li ga zavesti, uči od najboljih i primjeni pravila privlačnosti koja ti donosimo u nastavku - uči od onih svojih frendica koje u muškom društvu 'plivaju kao ribe u vodi'

pexels-mizuno-k-13931405.jpg
Foto: Pexels

Sigurno i ti imaš prijateljicu za kojom muškarci stalno trče. Kažemo u množini jer je to zaista tako. Uvijek ih je u njezinom životu nekoliko i na njoj je samo da izabere. I ne, ona nije najljepša cura koju poznaješ, štoviše izgleda sasvim prosječno, ali muškarcima je fatalna. U čemu je tajna? Što je čini tako neodoljivom? Objektivno, izgledaš bolje od nje, nikad nisi imala izrast onoliki koliki si ona uzgoji na glavi, redovito si u teretani, dok nju uopće ne brine šlauf oko struka.

Image
Neka se opet zaljubi u tebe

Zavedi ga ponovno: Kako vratiti strast u dugoj vezi?

I opet - za nju se otimaju, a tebi dođe da otmeš prvog na kojeg naiđeš i odvedeš ga kući. Bar na jednu noć. Ali to se tako ne radi pa se dozivaš pameti i odlaziš na anticelulitnu masažu. Nema veze što je zimsko doba i ne nose se kratke hlačice, treba držati do sebe. Dok ti snažna žena valjkom gnječi bedra, a ti jaučeš od bolova, tvoja prijateljca naručuje drugi kremasti kolač u društvu novog muškog prijatelja. Donosi joj ga konobar, zajedno s kavom na kojoj je za nju pjenicom naslikao dva srca, a ne jedno, kako radi ostalim gostima.

Image
Foto: Pexels

Danas ćemo ti otkriti njezinu tajnu: ona nema tajni, samo zna igrati igru koju i ti možeš naučiti. Idući put kada budeš s njom u društvu obrati pažnju na njeno ponašanje, a ne na muškarce koji se vrte oko nje. Primijetit ćeš elemente koje ti donosimo u nastavku, a koji ženu čine neodoljivom muškarcima. Ne samo da ti pomažu da ga privučeš, već čine da mu nikada ne izađeš iz glave.

Provjeri svoju vibru

Odgovori si na jednostavno pitanje - je li ti ljepše u društvu osoba koje crpe energiju, stalno prigovaraju i žale se ili u društvu onih uz koje su i najtmurniji dani vedri? Koji će podići atmosferu, učiniti da se glasno nasmiješ? Odgovor je očit. Ne znači da moraš biti duša zabave, ako ti to nije u habitusu, no možeš biti ugodno društvo, da se oni oko tebe, kraj tebe osjećaju lijepo. Stoga provjeri svoju vibru - jesi li previše negativna, umaraš li i crpiš ljude oko sebe? Ako je odgovor pozitivan, poradi na svome zadovoljstvu. Konačno riješi stvari koje te frustriraju i raspoloženje će se popraviti. Muškarci su opijeni ženama koje su sretne, pozitivne i optimistične, stoga želiš li nekog određenog privući, nastoj potencirati ove osobine kod sebe. Ne samo zbog muškaraca, već općenito zbog osoba koje želiš u svome životu.

Image
Foto: Pexels

Ne podiži ga na pijedestal

Dakle, upoznala si slatkog, zabavnog tipa i želiš ga impresionirati. No, kada konačno dođe vrijeme za neku interakciju, u svojoj si ga glavi toliko "nakitila", proglasila božanstvom, da ti je teško ponašati se opušteno i biti prirodna u njegovoj blizini. Sada si u probelmu jer čim nekoga digneš na pijedestal istog trenutka mu daješ dopuštenje da te ta osoba gleda s visoka. Zanima te kako izbjeći ovu zamku? Za početak, podsjeti se da ne znaš ništa o njemu i da mu pridaješ veću vrijednost, nego što je ima i to samo na račun površnog poznanstva i fizičkog izgleda. Umjesto toga, raspitaj se o njemu, naravno diskretno, kako bi mogla stvoriti realnu sliku.

Drugo, slomi moć koju ima nad tobom, razmišljajući o dečkima koji su ti privlačniji i poželjniji od njega. Kad se sjetiš da postoji više opcija, on će imati manji utjecaj na tebe. Kada se pretvori u samo jednog od mnogih tipova, moći ćeš se opustiti i biti ono što jesi.

Image
Foto: Pexels

Budi samouvjerena

Je li te ikada očarao netko tko ti na prvu uopće nije bio privlačan i nikako nisi mogla shvatiti u čemu je tajna? Odgovor je najvjerojatnije u samopouzdanju. Taj muškarac pršti samopouzdanjem, a time i seksepilom jer su ove dvije kvalitete itekako povezane. Isto vrijedi i za žene. Samouvjerena žena je privlačna žena. Ako se osjećaš ugodno u svojoj koži, ustvari ugodno je preblaga riječ - ako se osjećaš sjajno u svojoj koži i muškarci će se htjeti zavući pod nju. Svi žele biti tamo gdje je dobro. Samouvjerene žene znaju koliko vrijede i dat će do znanja koliko su dobre, naravno, na način koji nije drzak.

Poradi na svom samopouzdanju tako da držiš do visokih standarda te da uvijek imaš na umu svoje kvalitete i znaš što želiš (u ovom slučaju od muškarca). Podigni glavu, ispravi se, pokaži i sebi i drugima držanjem tijela tko si.

Image
Foto: Pexels

Govor tijela

Kad smo kod govora tijela, on je u flertu izuzetno bitan jer je suptilan, a kaže sve. Govorom tijela dat ćeš mu do znanja da ti se sviđa, ali i ostaviti prostora da on napravi korak.
Kada si u njegovom društvu nemoj prekrižiti ni ruke ni noge jer mu time poručuješ da ti ne prilazi. Ekspresijama lica pokaži mu da ti je simpatičan. Drži ruke tako da ih može vidjeti i ne stavljaj ih u džep jer time poručuješ da nisi zainteresirana. Kontakt očima najvažniji je u zavođenju - neka potraje dulje, no što bi s nekim tko ti nije zanimljiv. Gledaj ga u oči dok ti priča, pokaži mu pogledom koliko ti je bitan. Oči govore sve i defintivno su tvoj najveći saveznik u ovom slučaju.

Image
Foto: Pexels

Budi svoja

Ovo si vjerojatno bezbroj puta čula, no jesi li i primijenila? Zaboravi na to da se moraš ponašati na određeni način kako bi ga zavela - glumiti tajanstvenu, nedostižnu, fatalnu… Ne. Budi onakva kakva jesi, obuci se u ono što ti je najugodnije. Bitno je da se osjećaš opušteno i da ti je, kao što smo ranije spomenule, dobro u svojoj koži. Vjeruj nam, kada si zadovoljna sobom i kada u sebi uživaš, ne treba ti ni šminka ni frizura ni haljina da muškarca baciš na koljena.

Image
Foto: Pexels

Pokaži interes

Time što ćeš pokazati zanimanje za njega, ne znači da ćeš mu odmah skočiti u naručje. Bitno je dozirati kako ne bi ispalo upravo tako. Evo nekoliko načina na koje možeš izraziti svoju znatiželju, a da ne izgledaš očajno:

  • muškarci vole pričati o sebi i nema boljeg načina da pokažeš svoje zanimanje od toga da ga potakneš da ispriča detalje o svom životu
  • aktivno slušaj što ti govori. Nemoj ga prekidati dok ti govori
  • nikad ne podcjenjuj moć osmijeha. Osmijeh pokazuje da si zainteresirana za ono što on govori
  • pronađi način da ga suptilno dodirneš. Lagani dodir po ruci moćan je alat za flert jer mu poručuje da ti je ugodna njegova blizina i da bi ga htjela još bliže sebi…
  • sjedni uspravno. Dobro držanje izražava samopouzdanje, a također pokazuje interes za razgovor.
  • koristi njegovo ime u komunikaciji. Nema slađeg zvuka od toga kad čuješ da ti ime izgovara netko tko ti se sviđa. Iskoristi njegovo ime u svoju korist, u konačnici i na obostrano zadovoljstvo.
Image
Foto: Pexels

Ne uspoređuj se s drugima

Ovo je zamka u koju žene često upadaju, a komplicira život na svim poljima. Netko tko se neprestano uspoređuje s drugima, u biti je nesiguran i nezadovoljan. I kao što se samopouzdanje ne može sakriti, ne može se ni nesigurnost. To se osjeti i to odbija. Naš savjet? Umjesto da se fokusiraš na druge, fokusiraj se na sebe. Osjećat ćete se bolje kada to učiniš, a i oni oko tebe osjetit će pozitivnu promjenu. Primijetit ćeš da ćeš postati privlačnija.

Image
Foto: Pexels