Precijenjene?

Ne mogu ih smisliti: Četiri seks poze koje žene najviše mrze

Neke poze u seksu na glasu su kao one koje nisu ugodne, zahtijevaju previše truda i energije za premalo užitka ili su jednostavno dosadne.

profimedia-0025487076.jpg
Foto: Profimedia.hr

Većina ljudi voli seks i žele biti što bolji u krevetu, a za heteroseksualnog muškarca, biti "dobar u seksu" zapravo se svodi na to da iskustvo svoje partnerice učini što ugodnijim. Ipak, samo zato što je jednoj osobi nešto ugodno i privlačno, ne znači da će biti i drugoj.

Image
Svega ima

Tragikomično: Žene otkrile najbizarnija seksualna iskustva s muškarcima

Upravo zato je važno znati što tvoj partner, odnosno partnerica ne voli u seksu, a kad su u pitanju žene, postoje neke poze u seksu koje mnoge žene ne mogu smisliti.

Meagen Drillinger i Madeline Haller iz Men's Healtha provele su istraživanje na ovu temu te podijelile koje poze u seksu ženama nisu ugodne ili u njima ni najmanje ne uživaju.

Image

Naravno da je svaka osoba drugačija i da nemaju sve žene iste preferencije, ali čini se da su neke poze u seksu na glasu kao one koje nisu ugodne, zahtijevaju previše truda i energije za premalo užitka ili su jednostavno dosadne.

Seks pod tušem

Stajaći položaji jednostavno su precijenjeni, smatraju mnoge žene. Samo stavljaju previše fizičkog stresa na obje strane. Čak i ako koristiš zid ili neki drugi oslonac da zadržiš svog partnera, to ti samo odvlači fokus od uživanja u seksu.

"Sviđa mi se u teoriji, ali čak ni najsnažniji tip ne može držati svoju partnericu jako dugo. Svatko se umori", samo je jedan od komentara. Nadalje, osim ako ste ti i tvoj partner približno iste visine, stajaće poze jednostavno mogu biti nezgodnw. Također, tu su i fizička ograničenja koja cijelu stvar čine još napornijom.

Što se tiče tuširanja, uzmi u obzir sve te faktore plus vodu i glatke površine. Zvuči dobro u teoriji, ali u praksi baš i ne.

Image

Poza 69

Obavljanje više zadataka tijekom seksa ponekad može biti odbojno, a savršen primjer je zloglasna poza 69. Primanje zadovoljstva i koncentriranje na pružanje zadovoljstva njemu u isto vrijeme zapravo umanjuje zabavu cjelokupnog iskustva. Osim toga, žene vole uspostaviti kontakt očima, a i puno je bolje i zabavnije to raditi naizmjence nego u ovoj pozi.

Image

Obrnuta kaubojka

Još jedna poza koja nije fizički najugodnija je 'obrnuta kaubojka'. Osim što ova poza otežava vrhunac, žene imaju pogled na muškarčeva stopala - što definitivno nije najstimulativniji pogled. Osim toga, za mnoge postaje dosta komplicirano dugo zadržati ovaj položaj i održati ritam.

Image

Stojeće tačke

Kao što možeš pretpostaviti, ova poza je dobila ime po tome što je položaj oba partnera nalik na osobu koja gura tačke. Osoba s rukama na tlu izgleda kao tačke, dok osoba koja stoji izgleda kao da gura tačke i otud naziv - stojeće tačke. Malo jednostavnija, ali ne i više ugodnija verzija je kada žena leži na trbuhu, a muškarac podiže njezina stopala te drži njezina koljena u visini svog struka. Sve dok oboje ne provedete sate i sate u teretani kako biste povećali svoju izdržljivost i snagu mišića, ovaj položaj jednostavno nije vrijedan pokušaja, smatraju žene, jer osim što zahtijeva spretnost - potrebna je i poprilična 'core' snaga.

Image