Poza s bezbroj lica

Poza žabe - sve što ti treba za savršene 'vrhunce'

U ovom ćeš položaju doživjeti neslućene vrhunce, a s tobom i tvoj partner. Riječ je o pozi koja je izuzetno popularna jer u njoj žena ima kontrolu nad penetracijom te slobodne ruke za dodatnu stimulaciju klitorisa, ukoliko to poželi

allen-taylor-QW9W92SdJ54-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Želiš li obogatiti svoj seksualni život uvedi u njega novu pozu. U proljeće sve oživljava pa tako i sekusalna želja. Ako si zimu prespavala, vrijeme je za buđenje i akciju na svim poljima. Za onu na madracu imamo pozu za koju ćeš nam zahvaljivati nakon što ju isprobaš. Osim u krevetu, možeš je prakticirati i na joga prostirci jer je u biti riječ o jednom od temeljnih joga položaja koji ti razgibava kukove, poboljšava cirkulaciju i probavu, oslobađa te boli i dubinski opušta.

Image
Komunikacija je ključna

Nova razina odnosa i vruća pitanja o seksu koja moraš postaviti partneru

Image

U seksu, u ovom ćeš položaju doživjeti neslućene vrhunce, a s tobom i tvoj partner. Riječ je o pozi žabe koja je izuzetno popularna jer u njoj žena ima kontrolu nad penetracijom te slobodne ruke za dodatnu stimulaciju klitorisa, ukoliko to poželi. U jogi poza žabe izgleda ovako i tvoje je da ju primijeniš u seksu,a to možeš učiniti na nekoliko načina koje ćemo ti objasniti u nastavku.

Klasična žaba

Stani u doggy pozu, noge malo više raširi, glavu i ramena spusti na jastuk ili madrac, a kukove ostavi u zraku. Partner penetrira kao i u doggy položaju, a penetracij aje izuzetno duboka. U pozi žabe ruke su ti slobodne i njima možeš stimulirati klitoris. Ova poza puno je stabilnija i ugodnija od doggyja. U njoj se istovremeno seksaš i odmaraš.

Image

Žaba u sjedećem položaju

Neka partner sjende na kauč. Opkorači ga i u položaju čučnja sjedni na njega. Ova poza osigurat će ti duboku penetraciju i dodatnu prisnost s partnerom jer se tijekom seksa možete gledati u oči, grliti i ljubiti.

Image

Žaba u skoku

Ne brini, nećeš morati skakati po sobi ili po krevetu. Dovoljno je samo da staneš u pozu žabe koja se priprema za skok, odnosno na sve četiri. Ovaj je položaj malo zahtjevniji od prethodnih, no ne previše. Izvediv je bez obzira na to u kakvoj si kondiciji i koliko si fleksibilna. Čučni pa težinu tijela prebaci na ruke, odnosno dovedi se na "sve četiri", ali ne spuštaj se na koljena. Partner će ti ući od iza. U ovom položaju dikitraš tempo i dubinu penteracije.

Image

Žaba na njemu

Neka tvoj partner legne na leđa, a ti potom pažljivo sjedni na njega, oponašajući čučanj. Kažemo pažljivo kako ne bi ozlijedila njegov penis u erekciji. U ovoj pozi osim što će penetracija biti duboka, tvoja će bedra biti itekako zaposlena, što znači da ćeš istovremeno odraditi trening za noge. Nije loše, zar ne?
U svim navedenim pozama možete prakticirati i analni seks.

Image