Detalji koji čine razliku

Poza slona -dragulj iz Kama Sutre za one malo lijenije

Želiš li podići kvalitetu seksualnog života, umjesto da zakompliciraš, pojednostavi stvari. Poza slona pomoći će ti i za tebe odraditi - slonovski posao

pexels-cottonbro-4009040.jpg
Foto: Pexels

Začinila bi stvari u spavaćoj sobi? Ako je odgovor potvrdan, predlažemo ti da isprobaš pozu slona. Znamo, ne zvuči ni malo seksi, štoviše zvuči zastrašujuće, no riječ je o jednom od jednostavnijih položaja iz drevne Kama Sutre, koji sa sobom nosi brojne prednosti. Naime, poza slona oboma će pružiti užitak koji ćete pamtiti i još bolje - kojem ćete se vraćati, a to posljedično znači više seksa i bogatiji seksualni život.

Nadalje, riječ je o pozi koja je savršena za dane kada ti manjka energije, a takvi upravo dolaze. Nastupa jesen, manje je sunca, puno više kišnih i tmurnih perioda, savršenih da se vas dvoje sklupčate pod dekicu. Poza slona odlična je i za one koji ne vole komplicirati s položajima. Jednostavna je i lako izvediva, inspirirana parenjem slonova, animalistička i primitivna. Gimnastiku ostavite gipkijima i utreniranima.

shimmer fallback

Kako izvesti pozu slona?

Kako biste se doveli u pozu slona, lezi potrbuške na krevet i skupi noge. Tvoj partner će te opkoračiti, težinu prebaciti na ruke i u ovom položaju ući u tebe. Kako bi začinila ovu pozu, odnosno učinila je još intimnijom, podigni torzo s kreveta. Na taj način približit ćeš se partneru, moći ćete si šaputati proste stvari i ljubiti se.

Image
Vruće misli

Tajne iz spavaće sobe: Što muškarci misle tijekom seksa?

Dublju i intenzivniju penetraciju postići ćeš ukoliko više podižeš torzo, a još intezivniji užitak za oboji postići ćeš ukoliko prekrižiš gležnjeve i stisneš vaginalne mišiće. Vaginalne kontrakcije donijet će dodatni užitak tvom partneru jer će intezivno osjećati kako mu stežeše penis.

Ukoliko se odlučite za basic verziju poze slona, tvoje je samo da ležiš na trbuhu sklupljenih bedara i uživaš. Kao što smo rekle na početku, vrlo nezahtjevna, a stimulirajuća poza.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.