Samo za odlikašice

Za sve one koje žele znati više: Lekcije, ali ne iz matematike - poza 69

Nikada ti nije išla matematika pa čak ni kada je seks u pitanju? Ako moraš ponavljati gradivo, danas učimo pozu 69 Iskoristi priliku i konačno zasluži peticu!

pexels-dương-nhân-1021145 (1).jpg
Foto: Pexels

Poza 69 posebna je zbog toga što je favoriziraju i muškarci, iako u njoj nema ni "p" od penetracije, a ni ičega što podsjeća na doggy - najomiljeniji im položaj u seksu. Ipak, iz nekog razloga oči će mu zablistati kada mu spomeneš magični broj.

Image
Seksi savjeti

Zapali vatru u spavaćoj sobi: Sedam trikova za vrući seks zimi

Image

Ustvari, kad bolje razmislimo ima tu doggyja - tvoj položaj je modificirani doggy, no dragi ti u ovoj pozi ima sasvim drugu ulogu. Dok je u doggyju dominantan, u 69-ki je podređen - i u tome uživa. Ako si ipak od onih koje ne razumiju u čemu je fora sa 69-kom, štoviše vidiš joj samo mane - niti se možeš fokusirati na svoj "posao", niti prepustiti uživanju jer imaš - posla.

Ako je tako, u nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako ovu pozu učiniti boljom i pružiti ti priliku da zavoliš matematiku. Možda je ne razumiješ jer nisi imala učitelja koji bi ti je znao objasniti. Pa da se to ne dogodi opet, zagrij stolicu i ovaj put nauči gradivo jednom za svagda. Ne brini, lekcija ima samo nekoliko stranica.

Temelji

Najvažnije je da vam oboma bude ugodno. Neka on legne na krevet (bilo bi dobro da je tvrđi) ili pod na koji ste stavili deku ili strunjaču. Pod glavu neka stavi jastučić. Opkorači ga i pozicioniraj se tako da jedno drugome "servirate" svoja strateška mjesta. Znači ne usta na usta. Ovdje se ne radi o pružanju prve pomoći.

Image

Opustite se

Želiš li isprobati nešto novo u seksu ili pronaći užitak u položaju kojeg dosad nisi razumjela, opusti se. Ključ je u tome da ti bude ugodno, da se ne sramiš (za neke žene preintimno je staviti genitalije na partnerovo lice). Kako bi suzbila sram, unesite malo humora u seks, ne shvaćajte ga preozbiljno.

Image
Foto: Unsplash

Uzmite pauzu

S obzirom da ste u nesvakidašnjim pozama i izvodite nesvakidašnje radnje, mogli biste se brzo umoriti ili osjećati pritisak u vratu. Kako se to ne bi dogodilo, predahnite kad god osjetite potrebu za pauzom. Ova poza, ka ni sve druge, nema vremenski rok. Zamislite je kao intervale, a ne kao maraton.

Image
Foto: Pexels

Zamijenite mjesta

Nitko ne kaže da on mora biti dolje, a ti gore. Čim zamijenite pozicije, odmah će ti se pokazati drugi prizor - zahvaljujući gravitaciji. Samim time i ti ćeš "objektu" morati pristupiti drugačije. Na taj način razbit ćete rutinu i monotoniju.

Image

Uživaj

Dok si na njemu, nemoj samo stajati. Vrti kukovima, izvijaj se, samo pazi da ne sjedneš na njega i ne ozlijediš ga ili ostaviš bez zraka. Mora moći disati u svakom trenutku, bez obzira na to koliko mu je slatko kad se namjestiš…

Image
Foto: Pexels

Odjeća

(Ne)prikladna odjeća jedan je od najlakših načina da začiniš seks. Odjeni komade u kojima se osjećaš živo i seksi, a to može biti bilo što, od donjeg rublja do seksi svilenih ili pak pamučnih, udobnih pidžama. Za pozu 69 bilo bi sjajno da odjeneš nešto što ima otvor na strateškom mjestu kako bi ti lakše pristupio jezikom. Ako nemaš ništa takvo, napravi. Dovoljne su ti škare za to.

Image
Foto: Pexels

Vibrator i lubrikant

Vibrator je savršena igračka kojom ćeš začiniti pozu 69. Ili će to on učiniti. Vibrator će biti u rukama onoga koji je dolje, jer su mu ruke slobodne, a prolaz osiguran... Uvijek je dobro da stvari klize kao podmazane pa ne štedite na lubrikantu.

Image
Foto: Pexels