Što muškarce najviše odbija

Oprez: Ovo su stvari koje će odbiti svakog muškarca

Tvoja veza je izgledala savršeno, ali odjednom se sve preokrenulo i on se je počeo udaljavati. Ili si upoznala muškarca koji ti se jako sviđa i sve se činilo idealnim, no nije ti se poslije javio. Što se dogodilo?

pablo-heimplatz-OSboZGvoEz4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svi mi imamo neke svoje mušice i ne može nam svaka osoba odgovarati, ali ako želimo imati uspješnu vezu ili brak onda bi nekada trebala imati više strpljenja i ipak si dati malo truda poraditi na greškama koje partneru smetaju.

Koliko puta si se požalila na njegovo ponašanje i ispravljala ga, jer naprimjer nije spustio dasku ili je ostavio prljavu odjeću gdje joj nije mjesto? A jesi ikada pomislila da možda i njemu nešto smeta kod tebe, pa je zato došlo do problema u vezi?

Image
Kraljice horoskopa

Neodoljive: Žene u ova 3 znaka muškarcima su najprivlačnije

Stručnjaci su napravili istraživanje i razgovarali su s muškarcima o ponašanjima koja im smetaju kod žena, u vezi ili ih u najgorem slučaju, udalje ih iz veze.

Image
Foto: Unsplash

Praviš se ¨blesava¨

Mislim da nitko ne voli kad se netko pravi da je nešto super, a nije. Muškarca će u većini slučajeva privući samouvjerena, pouzdana i pametna žena. Kad upoznaš muškarca budi ono što jesi već na prvom dejtu, jer već tada oboje možete zaključiti da li si karakterno odgovarate ili ne. Primjer: vidio je da si na mreži i poslao ti je poruku, ali ti nisi od volje i glumiš da ju ne vidiš, e to je jedan od pokazatelja da se praviš blesava. Radije nemoj biti u vezi koja te opterećuje nego da se praviš blesava samo da bi imala nekog pored sebe kada ti to odgovara.

Image
Foto: Unsplash

Arogancija je nepoželjna

Nitko ne voli aroganciju, a pogotovo ne osoba s kojom si u vezi ili koja traži ljubav svog života. Imamo krivu sliku o aroganciji i mislimo da je to pokazatelj samopouzdanja, ali arogancijom možeš ostaviti dojam drskosti i nepristupačnog stava te tako samo udaljiti ljude od sebe. Moraš znati da samopouzdanje i arogancija su u potpunosti različite. Osobi koja te voli,sigurno u komunikaciji ne odgovara da mu 'bahato' odgovoriš na pitanje.

Image
Foto: Giphy

Glumatanje

Prema istraživanjima, najveći postotak muškaraca se žalio da žene glume u krevetu, a to im posebno smeta. Pretvaranje je zapravo laganje partneru i to nikako nije dobar znak za budućnost tvoje veze. Ne moraš zbog njega praviti se da ti se nešto sviđa iako to zapravo ne podnosiš, ali ni glumiti da ti je zlo jer ne želiš ići kod njegovih na ručak. Jer budimo iskrene, da ti saznaš kako te laže i glumi, e to bi bila prava drama zar ne? Zato budi iskrena prema njemu i nemoj glumiti nešto što nisi jer takva ti veza neće opstati.

Image
Foto: Giphy

Kraljica drame

Većina žena priznaje kako nekad voli biti u centru pažnje, ali treba pronaći granicu kako to ne bi prešlo upravo u dramu. Kad dođe do svađe, nema potrebe za vrištanjem, prekidima, bacanjem stvari i histerijom jer to muškarci nikako ne vole. Pokušaj na tren zastati i zamijeniti uloge te zamisli kako bi ti reagirala da se on krene tako ponašati. Svi mi iz ljubavi toleriramo neke stvari, ali previše drame muškarca može samo dovesti u bijeg iz takve veze.

Image
Foto: Giphy

Nemoj sve pričati prijateljicama

Poznato je da se žene vole raspričati o svemu i da ih dosta toga zanima, ali nekada neke stvari bi ipak trebala zadržati za sebe. Muškarcima jako smeta kad sve vaše tajne podijeliš s prjiateljicama na kavi. Muškarcima definitvno smeta kada dijeliš intimne priče, vaše svađe ili probleme, a pogotovo vaše intimne fotografije. Iako mi mislimo suprotno, većina muškaraca sa svojim prijateljima ne priča o tebi i vašoj vezi.

Image
Foto: Unsplash

Ne spominji bivšeg

Bivši su bivši i nema potrebe da razgovaraš o njemu sa sadašnjim partnerom, a ponajmanje da ga uspoređuješ s bivšim partnerom. Može se dogoditi da mu prepričavaš o putovanju te da ga spomeneš jer će ga sigurno zanimati s kime si bila, ali ako te ne pita, onda pusti prošlost i ne spominji bivše. Bivši su s razlogom bivši, to zapamti.

Image
Foto: Unsplash