LEKCIJE IZ POPULARNE SERIJE

Nikako ih ne slušaj: Pet užasnih savjeta o muškarcima Carrie Bradshaw

Od zabavnih dogodovština četiri prijateljice iz hit serije 'Seks i grad' mnogo smo toga naučile o ljubavi – na primjer, što nikako ne bismo trebale raditi želimo li pronaći sreću

Carrie Bradshaw
Foto: profimedia.hr

Svaka epizoda mnogima omiljene serije "Seks i grad" počinje tako da glavna junakinja koju utjelovljuje Sarah Jessica Parker samoj sebi postavlja neko pitanje o životu. Najčešće bi se teme kojima se bavila legendarna Carrie zapravo vrtjele oko jednog – muškaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZ NJEGOVE PERSPEKTIVE

Muškarci priznaju: Ovo su razlozi zbog kojih bi radije bili solo

Iz sezone u sezonu smo skupa s Carrie i njenim najboljim prijateljicama stjecale životno vrijedno znanje i mudrost koje smo lako mogle primijeniti na svoj život – tako nam se barem činilo. Ipak, kad se danas osvrnemo na početke serije i neke od prvih spoznaja o muškarcima i ljubavi koje su junakinje dijele – možemo samo u ostati u nevjerici, zar ne?

Tako glavna junakinja definitivno nema dosadan ljubavni život, ali koliko je zapravo sretan - dobro je pitanje. Baš zato možda bismo treble promisliti dva put o njezinim ljubavnim savjetima (za razliku od onih modnih) i postupcima u odnosu s muškarcima – a ovih pet definitivno ne bismo trebale slijediti:

1/6