Ovih 5 intimnih seks poza je upravo ono što ti treba da začiniš vikend

Isprobaj ih sa svojim partnerom kako bi postigli još veću intimnost u krevetu

Ovih 5 intimnih seks poza je upravo ono što ti treba da začiniš vikend

Vikendi nas često mame da prekinemo dosadnu rutinu tjedna i učinimo nešto što se obično ne dešava radnim danima. Imamo više vremena za sebe i više vremena da nam svakakve stvari počnu padati na pamet. Čak i ako nisi raspoložena za večernji izlazak, nema razloga da se mirna večer s partnerom ne pretvori u ludi provod u krevetu. Zato smo ti pripremile 5 seks poza koje možda još nikad nisi isprobala, a garantiraju maksimalan užitak i savršen su začin za bilo koju verziju vikenda.

Pozicija X

Lezi na leđa i neka tvoj parter sjedne između tvojih nogu okrenut prema tebi. Jednu nogu postavi tako da se pruža po dužini tijela partnera, a on neka učini isto. Kada se pravilno namjestite trebali bi svojim tijelima činiti formu slova X. Ova je poza super kada želiš biti intimnija sa partnerom jer ti omogućava da ga gledaš ravno u oči a na ovaj način možete postići i mnogo dublju penetraciju.


Perec

Ova poza dosta je slična prethodnoj, no u njoj tvoj partner nije u horizontalnom položaju nego na koljenima. Legni tako da ti je gornji dio leđa na krevetu a donji blago nagnut u stranu, te jednu nogu stavi ispod partnerove guze a s drugom ga obgrli tako da je on može primiti pored svog boka.
Ova poza ima sve prednosti prve samo što se penetracija događa pod drugačijim kutom pa je idealna kada ti prva poza dosadi i zaželiš malu promjenu.

Na stolu

Kako i samo ime kaže, ova je poza idealna kada se zanesete izvan spavače sobe i jednostavno ne možete izdržati do nje. Samo skoči na bilo koju ravnu površinu poput stola ili kuhinjskog kredenca, spoji noge i stavi ih u zajedno jednu stranu. Tvoj partner može ti pomoć i pridržavat noge a možeš ih staviti na njegovo rame. Poanta je samo da su ti noge spojene i sklonjene u stranu. Poza je super jer može zamijeniti klasičnu 'pozu na stolu' i dodatno začiniti bilo koji brzinski seks.

https://giphy.com/gifs/yevbel-wow-flirting-flirt-xT8qAZA625qv9ykpiw

Drobilica

Neka tvoj partner legne na leđa i savije jedno koljeno u zrak, a ti sjedni na njega tako da ti je njegovo bedro između nogu. Ova poza slična je 'obrnutoj kaubojki', no malo je intimnija i pruža ti mogućnost da držiš jednu ruku na njegovim prsima dok drugom možeš obgrliti njegovu nogu. Također je dobra jer možeš stimulirati klitoris o njegovo bedro.

Uspravna žlica

Ova poza je nešto između klasične misionarske poze i poze žlice u kojoj oboje ležite na boku okrenuti jedno prema drugom. Lezi na leđa ako da ti je jedna noga u zraku a druga na krevetu. Tvoj partner neka dođe između tebe pod kutom od devedeset stupnjeva. Ovo je još jedna intimna poza jer ti dopušta da ga gledaš u oči dok se istovremeno možete maziti ili posvetiti pažnju i drugim erogenim zonama.

https://giphy.com/gifs/love-kiss-making-vKUbst0wiPmDK