Prepoznaj ih na vrijeme

Misliš da mu se sviđa kolegica s posla? Ovih osam znakova to će ti potvrditi

Odnos između dvoje kolega na poslu nekada može prerasti u puno više, a nekoliko je znakova po kojima ćeš prepoznati da mu je kolegica s posla puno više od kolegice

kolegica-posao.jpg
Foto: Pexels

Osjećaš da je nešto čudno, ali ni sama nisi sigurna što. Tvoj se partner promijenio i nešto ti govori da je u pitanju treća osoba. Ipak, on i nema baš neki društveni život i većinu vremena provodi na poslu. To može značiti samo jedno - "bacio" je oko na svoju kolegicu s posla. Cijelo vrijeme znaš da na poslu postoji ta jedna kolegica, no ni u najluđim snovima nisi ni pomišljala na to da bi između njih nešto moglo biti.

Image
Ne gubi vrijeme

On bi samo zabavu: Ovo su znakovi da frajer nije kandidat za vezu

No kako znati da je zaista to u pitanju, a ne tvoja paranoja? Postoje neki znakovi po kojima ćeš to prepoznati. Osim tvog instinkta, koji je rijetko kada u krivu, većinu toga prepoznat ćeš iz njegovog ponašanja, a najviše iz promjene njegovog ponašanja.

Odjednom sve više vremena provodi na poslu, a prije nije? Sve češće odlazi na pića s kolegama nakon posla? Ovo, ali i brojni drugi, samo su neki od znakova koji ti mogu ukazati na to da nešto nije u redu i da mu je kolegica s posla puno više od kolegice.

Stalno je "slučajno" spominje

Kada nam se netko sviđa i okupira nam misli, ne možemo ga ne spomenuti. Možeš prepoznati kad je netko zaljubljen jer tada nenamjerno ubacuje ime te osobe u razgovor puno više nego što bi to inače činio. Na kraju krajeva, to nije ni svjestan izbor, to se jednostavno dogodi. Mozak mu je okupiran mislima o njoj i to može izaći na vidjelo. Ako primijetiš da je prečesto spominje, tu sigurno nešto ne štima.

Image
Foto: Unsplash

Znaš da je ona njegov tip

Postoji velika vjerojatnost da ćeš se osjećati ugroženo ako je njegova kolegica privlačna, jer ako je tebi privlačna, onda će sigurno i tvoj partner to misliti. No, naravno, ne svodi se samo na izgled. Još je gore ako znaš da je ona baš njegov tip, bilo po izgledu, načinu ponašanja ili osobnosti. Ovo je možda teško procijeniti ako ju ne poznaješ dovoljno, ali ako stekneš dojam da je ona njegov tip, razumljivo je da će ga privući.

Image
Foto: Unsplash

Odjednom se druže zajedno

Zajedničko druženje može značiti nešto, ali ni ne mora. Ipak, ovdje su ključne sumnjive promjene u njegovom ponašanju. Na primjer, ako nikada u prošlosti nije pokazao interes za time da se sprijatelji s kolegama, a sada se iznenada druži s njom, to može biti velika crvena zastavica.

Image
Foto: Unsplash

Ponaša se čudno kad ju spomeneš

Ako se njezino ime spomene u razgovoru, on postaje čudan. Moguće je da se previše trudi ponašati se normalno, i to se vidi. Mogao bi se malo uzrujati, ponašati se sramežljivo ili pokušati potpuno izbjeći razgovor o njoj. Čak i ako ne govori previše o njoj, pripazi na nelagodu u njegovom govoru tijela. To može uključivati njegovo vrpoljenje, nestabilan kontakt očima ili promjene u njegovom tonu glasa.

Image
Foto: Unsplash

Između njih postoji čudna energija

Ako se nekad nađeš u društvu s njih dvoje, obrati pozornost na energiju u prostoriji. Ako među njima nema ničega, onda bi interakcija između vas svih trebala biti prilično ugodna i normalna. Ako postoji neka nedefinirana napetost ili neugodnost, sigurno ćeš osjetiti. To bi moglo proizaći iz načina na koji je gleda ili kako komuniciraju. Možda među njima jednostavno postoji kemija, a takve su stvari prilično očite.

Image
Foto: Unsplash

Sve više ga zanimaju događanja na poslu ili izlasci s kolegama

Ako mu se sviđa njegova kolegica s posla želi se viđati s njom i van posla, a to bi moglo značiti izlazak s kolegama na piće nakon posla ako zna da će i ona biti tamo. Ako ima neke namjere s njom, vjerojatnije je da će se nešto dogoditi u takvom okruženju, a ne na samom poslu, osobito kada je u pitanju opušteno druženje u koje je umiješan alkohol. Dakle, ako tvoj partner počne češće izlaziti na pića s kolegama, a prije to nije radio, možda je ona razlog.

Image
Foto: Unsplash

Sve više vremena provodi na poslu

Ovo je klasičan znak afere na radnom mjestu. Ako mu se sviđa njegova kolegica, možda provodi više vremena na poslu nego prije - radi do kasno ili odlazi na posao kada inače ne bi. Ako preko noći postane radoholičar, a do tada to nije bio, tada bi mogla dovesti u pitanje njegove prave motive.

Image
Foto: Unsplash

Imate problema u vezi

Afere ne dolaze same od sebe i, ma koliko bolno bilo suočiti se s tim, gotovo uvijek počinju s nekom vrstom nezadovoljstva u vezi. No to ni na koji način ne znači da si ti kriva - to je jednostavno teška istina. Jer, kada je netko sretan u vezi, ne treba mu ništa drugo, niti itko drugi. A ako ti se čini da imate problema, osjećaš da je nestala strast, da između vas postoji napetost, da vam nedostaje emocionalne intimnosti i da se stalno svađate? Ovo bi mogli biti znakovi da je vaša veza u problemu.

Image
Foto: Unsplash