Čuvaj svoj alat

Ups, mogao bi se ozlijediti! Znaš li koja je najopasnija poza za tvog partnera?

U žaru 'borbe' dečki mogu itekako nastradati pa umjesto u dubokom snu, nakon seksa završiti na hitnoj i to sa slomljenim penisom

deon-black-7ZSyfLGbS5I-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jesi li znala da seks može biti fatalan za muškarce? Ne mislimo pritom da im otkaže srce dok doživljavaju vrhunac u krevetu sa ženom mlađom nekoliko desetljeća, nakon što su popili tabletice sumnjive kvalitete koje dižu doslovce - u nebesa! Odlazak je onakav kakav bi potpisao svaki muškarac, iako to na glas ne smije priznati.

No, da se vratimo na temu, a riječ je o pozi u kojoj mogu nastradati i oni puno mlađi, u naponu snage pa umjesto da nakon seksa zapale cigaretu i odspavaju kvalitetno do jutra, zoru dočekaju na traumi s longeticom - među nogama. Ok, ne znamo kako se liječi slomljeni penis, ali je zabavno zamisliti longeticu na delikatnom mjestu (s obzirim da nije kost iako bi svi oni htjeli da je upravo tako tvrd, nego je 'spužva', vjerojatnije je da će umjesto na traumi završiti na urologiji), no znamo kako se slama.

Image
Probudi uspavane strasti

Izazovne seks poze koje će unijeti uzbuđenje u igrice pod plahtom

Image
Foto: Unsplash


Postoji poza u kojoj je on najranjiviji, a muškarci je obožavaju. Neiskusne ili prestrastvene cure mogu napraviti u ovom slučaju veliku štetu, ako u zanosu svom silom sjednu, odnosno skoče na njega. Ukrućeni ud puca poput stakla, a njegov vlasnik doživljava snažnu bol, vjerojatno i traumu zbog koje mu neće pasti napamet još dugo da ga koristi u bilo koje druge svrhe osim mokrenja, a i to će biti bolno.

Ne pričamo gluposti, ovo je vrlo česta seksualna ozljeda. Studija objavljena u časopisu Advances in Urology pokazala je da je gotovo polovica muškaraca koji su se javili u tri bolnice u Brazilu s prijelomom penisa, lom "zaradila" tijekom seksualnog odnosa i to u položaju kaubojke. Naravno, žena je bila u tom položaju. Logično se nameće koja je njegova uloga bila u tome… Često čekamo princa, umjesto da pristanemo na konja. Treba kriterije svesti na realne. Što konjima na koncu nedostaje? Zar nam zaista treba muška primadona? Radije konj koji će potegnuti kad zatreba.


No da se vratimo na temu frakture penisa. "Kada je žena na vrhu ona kontrolira pokret i cijelom svojom težinom pada na penis u erekciji. Ne može se pravovremeno zaustaviti, odnosno u trenutku kada penis pod pogrešnim kutem penetrira i lomi se, jer ona ne osjeća nikakvu bol", stoji u studiji kao objašnjenje uzroka ovoj teško ozljedi. "S druge strane, kada muškarac kontrolira pokret, ima puno veće šanse da zaustavi penetraciju i minimalizira štetu", dodaje se.

"Zbog srama, muškarci neće potražiti pomoć uslijed frakture penisa, što može dovesti do oštećenja i utjecati na kvalitetu seksa u budućnosti, čak i dovesti do ozbiljnih seksualnih problema, ali i poteškoća s mokrenjem", upozoravaju urolozi u spomenutoj studiji.

Kako bi vam bilo lakše dečki, ukoliko vam se dogodi ovakva nesreća, samo se sjetite da ju je doživio i Dennis Rodman, štoviše on je penis lomio čak tri puta. Prvi put kada mu je žena s kojom je bio rekla da se zaleti i skoči u njezinu … Bile smo dovoljno eksplicitne. MMA borac Ray Elbe penis je slomio u klasičnoj kaubojka pozi na koju smo upravo upozorile te zaradio deset šavova. Kaže, njegova je djevojka "odskočila previsoko". Zato cure, a i dečki, budite oprezni tijekom seksualnih aktivnosti. Čuvajte svoje i tuđe udove da vam još dugo budu na korist i na užitak. Naravno, ne lomite si ni srca. Nije lijepo.