Nevjerojatno seksi poze za vruće ljetne dane

Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Isprobajte ove poze...

Nevjerojatno seksi poze za vruće ljetne dane

Svatko od nas voli seks. No, dobro... Većina nas voli seks, a neki čak toliko da bi, kada bi mogli, samo vrijeme provodili u krevetu (ne spavajući). Zato, kako je seks veoma važan dio naših života, važno je da je kvalitetan i zanimljiv. Na svu sreću postoji puno toga što možete isprobavati s partnerom kako vam ne bi dosadilo. Već smo o mnogim pozama pisali kroz sve ove godine, no varijacija po pitanju seks poza ima zaista puno, a već i mala promjena može imati veliki utjecaj na užitak u seksu, postizanje i intenzitetu orgazma.

Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Tu smo mi da vam olakšamo posao i predstavimo još nekoliko poza kojima možete probuditi i začiniti svoj seksualni život.


Izvor: askmen.com, Carlee Ranger

Stražnji planking

Da jastuk u seksu može učiniti čudesa dobro znamo, a ako ne znate – obavezno isprobajte misionarsku pozu s jastukom ispod stražnjice donjeg dijela leđa (za fantastične, intenzivnije orgazme, i općenito lakše postizanje orgazma).

U ovoj verziji sve je slično samo je jastuk ispod zdjelice, dok vi ležite na trbuhu. Noge su skupljene, što stvara uži ulaz za njega i pojačanu stimulaciju za nju. Ova poza ne samo da omogućava lakši pristup G-točki i A-točki (točka zaslužna za žensku ejakulaciju, odnosno squirting), već položaj stimulira i klitoris, pa je veoma ugodna za ženu!

Image

Superheroina

U ovoj pozi osjećat ćete se kao da letite (ili plutate) na valovima strasti. Pozu krenite tako da vas on nagne preko stola pa uđe u vas straga. Dok je u vama neka vam podigne zdjelicu dok ulazi ritmički u vas tako da automatski i vi dignete noge (možete ih omotati oko njega). Čisti fizički intenzitet ove poze znači da ona nije za osobe lakog srca – no ova promjena bit će veoma uzbudljiva – pa nijednu čvrstu ravnu površinu više nećete gledati isto.

Image


Kaubojka van kontrole

Za ovu pozu bit će potrebno malo prakse, no nećete požaliti! Partner kleči i sjedni na stopalima, dok je žena na njemu, okrenuta mu leđima. Sva kontrola je u njenim rukama. On jedino pomaže malo pridržavajući ju – i stimulirajući klitoris prstima.

Image

Potpuna predanost

Ovo nije poza za početnike – a ako se pitate u čemu je razlika od neke klasične varijacije misionarske poze? Za nju su potrebne osnove BDSM-a – jer su partnerici gležnjevi i zglobovi svezani. Ako želite istraživati nešto perverzniju stranu seksa, s dominacijom i submisivnošću - ovo je dobar početak jer ima i puno intimnosti.

Image

Slap

Ovo je jedna od čudnijih poza – no jednom kada je isprobate vaš partner će znati zašto se isplati. U ovoj pozi partnerica je i klasičnoj kaubojka pozi, dok partner torzom visi s kreveta ili kauča. U ovoj pozi žena ima svu kontrolu – brzinu, dubinu i intenzitet penetracije – a i ruke su joj slobodne da stimulira sebe ili partnera. Ovo nije poza u kojoj ćete dugo moći ostati – no isplati se u nju prijeći tik prije orgazma, odnosno da u njoj muški partner doživi orgazam koji će biti puno intenzivniji zbog protoka krvi u mozak.

Isprobajte i varijaciju – u kojoj je partnerica ta koja "visi" s kreveta ili kauča. Možete biti nagnuti leđima ili trbuhom dolje (ovako je, naravno, lakše) – partner će morati upotrijebiti malo više snage dok vas pridržava - no vi ćete pomoći oslanjajući se rukama o pod.

Image