Neverbalni znakovi

Pročitaj njegov govor tijela: Ako radi ove stvari - opasno je zagrijan za tebe

Neverbalni znakovi ponekad su puno jasniji i glasniji od riječi. Otkrivamo ti koji od njih potvrđuju da mu se sviđaš

pexels-katerina-holmes-5910797.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Sviđa ti se, ali nisi sigurna sviđaš li se i ti njemu? Ovo zvuči kao dilema tinejdžerice, no priznaj, i desetljećima kasnije uloviš se da ti se glavom vrti isto pitanje. Možda smo jake po pitanju intuicije (ako je ne zanemarujemo), no dešifriranje muškaraca za mnoge je žene "špansko selo".

Play logo
Image
Dodir ili darovi

Pet jezika ljubavi: Evo kako otkriti koji je tvoj jezik ljubavi

Baš zbog toga u nastavku ti donosimo sedam znakova koji neupitno znače da je potpuno zagrijan za tebe i sve što trebaš je zatreptati okicama želiš li da bude tvoj.

shimmer fallback

Gleda te

Ne, nemaš ništa među zubima, a ni u kosi. Gleda tvoje usne dok govore, a onda mu pogled prelazi na tvoje oči, kosu pa klizi niz vrat i dekolte, a onda na ruke… Skenira te od glave do pete. Obično je njegov kontakt očima prilično izravan, ali kada je muškarac očaran ženom, pažnju će mu privlačiti svaki centimetar njezina tijela. Sada možeš vrlo lako iščitati njegove namjere i možda njegov idući potez. Tamo gdje se zaustavi, tamo želi biti… Na tvojim usnama, na rubu tvoje suknje…?

Suptilno te dodiruje

Baš kao što njegov pogled otkriva njegove namjere, isto to čine i njegove ruke. Iskoristit će svaku priliku da te dodirne. Ovlaš, usput, po ramenu, po dlanu, zagrli oko pojasa ili onako kao prijateljski oko vrata. U svakom slučaju, bit će ti što je bliže moguće. Ako je kavalir ti će dodiri biti izuzetno diskretni i pristojni, a ako nema manira, neće skidati ruke s tebe…

Play logo
shimmer fallback

Govor mu se usporava

Kad priča s tobom kao da si ga usporila barem za triput. Njegov govor postaje lijen i senzualan. Gotovo kao da se vrijeme usporilo i oboje ste usredotočeni na ovaj uzavreli trenutak. Čisto da te informiramo, to što čuješ glas je iz njegove spavaće sobe. Ako ti je jednako privlačan kao što si i ti njemu, čeka vas tropska noć usred zime.

shimmer fallback

Glas mu postaje dublji

Ne samo da će govoriti kao da ima sve vrijeme ovog svijeta, već će to činiti toliko dubokim glasom da ćeš nesvjesno i ti spuštati bradu dok on priča. Neki muškarci to čine namjerno, no kod mnogih dirigira podsvijest. Jedna od manifestacija seksualnog uzbuđenja kod muškarca je i dubok glas, ustvari glas koji je dublji no inače. Ako ti pritom tom "rašpom" šapće na uho, uh… Tvoj je!

shimmer fallback

Kakav mu je pogled?

Uhvati mu pogled. Iako vrluda po tvome tijelu, ponekad stigne i do tvojih očiju. Kakav je osjećaj kada uspostavite i zadržite kontakt očima? Muškarci jednostavnim pogledom mogu puno reći. Duboki, senzualni pogled koji kod tebe izaziva uzbuđenje i trnce duž kralježnice, vrlo jasno govori sve što te zanima. Da, lud je za tobom!

Play logo
shimmer fallback

Crveni se

Spomeni u razgovoru neku aluziju na seks, našali se škakljivo i promatraj njegovu reakciju. Ako se zarumeni, to je siguran znak što mu je na umu kada si ti u pitanju. Ne da ga privlačiš, već da može, ne bi se odvajao od tebe.

shimmer fallback

Javlja mu se i prijatelj

To se događa svim muškarcima, i to ne samo kad su u pubertetu. Ako ga jako uzbuđuješ, on će to i pokazati. Lagana erekcija sasvim je prirodna pojava u ovakvim situacijama. Ako se ne želi ustati od stola ili, ako sjedite na kauču, uzima i grli jastuk, tvoj se frajer probudio. Njegova anatomija je takva da ga izdaje. Sreća se ne može skriti!

shimmer fallback

Meškolji se

Nema mira sjediti na mjestu. Stalno se vrti i meškolji u tom stolcu ili na kauču, a sve kako bi ti privukao pažnju i neverbalno poručio da se te jako želi. Drugi razlog zbog kojega ne može biti na miru je čisto fizičke priorde, a uzrok si opet ti. Riječ je o erekciji koju smo maloprije spomenule.

Play logo
shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.