Neki stručnjaci tvrde kako postoje tri vrste osobnosti muškarca? Saznale smo sve o tome

Ako želiš znati kako 'natjerati' muškarca da se zaljubi u tebe, sve se to svodi na razumijevanje njegove osobnosti i ne može biti jednostavnije

Neki stručnjaci tvrde kako postoje tri vrste osobnosti muškarca? Saznale smo sve o tome

Mnoge od nas imaju svoj savršeni "tip" muškarca kada je u pitanju naš ljubavni život. Na primjer, možemo preferirati muškarce koji su visoki ili one koji vole sarkastičan humor, ali u stvarnosti, svi se mi možemo svrstati u opće kategorije koje imaju manje veze s izgledom ili oblačenjem, a više s načinom na koji se ponašamo i tko uistinu jesmo.

Image

Znanost privlačnosti: Muškarci podsvjesno traže ovih osam stvari u ženamaZa mnoge žene, muškarci su velika zagonetka. Iako se žene tradicionalno smatra zbunjujućima i tajanstvenima, ni muškarci ne dolaze zajedno s priručnikom s uputama, stoga ih često ne možemo odmah pročitati. Neki su muškarci nedruželjubivi, dok drugi vole provoditi vremena s mnogo ljudi. Neke je lako označiti, dok se drugi uklapaju u više kategorija.

Ipak, naučiš li nešto više o tri specifične vrste osobnosti u koje spadaju mnogi muškarci, to će ti pomoći da muškarcu koji te zanima daš najviše od sebe - zauzvrat će vjerojatno i on isto učiniti za tebe, a možda se rodi i ljubav.

Stručnjaci ističu kako su tri osnovna tipa muške osobnosti, a u skladu s njegovom osobnošću možeš ga "natjerati" da se zaljubi u tebe - evo i kako.


1. Tip konzervatora


Kao dečko ili suprug, konzervator je ozbiljan, ali i sklon tomu da svoje vrijeme provodi sam - to zahtijeva da njegova partnerica bude fleksibilna, puna razumijevanja i da se osjeća ugodno u vlastitoj koži. Njegova idealna žena pomaže mu da cijeni sitnice u životu, istovremeno podržavajući njegove dugoročne ciljeve. Iznad svega, ona se njemu otvara i u potpunosti mu vjeruje. 

Ako je muškarac kojeg voliš ozbiljniji od ostalih s kojima si izlazila, ako mu je potrebno više prostora nego što je uobičajeno i ako je pretjerano zabrinut oko novca, budućnosti ili zdravlja, to su samo neki znakovi da tvoj muškarac pripada ovom tipu osobnosti.

Ovakvi su muškarci usmjereni na sigurnost, obično posjeduju mnogo posjeda i žive stabilan život. Oni vole planirati i uživaju kada imaju kontrolu nad svime, a žene su takvim muškarcima često frustrirane zbog njihove potrebe za neovisnošću. Njihov se život vrti oko vremena, novca i njihovih fizičkih potreba, a obično ne oko romantike.

Iako drugi takve muškarce smatraju sebičnima, oni zapravo sve dijele sa svojom boljom polovicom, a jedan od razloga zašto se toliko brinu za stabilnost jest kako bi mogli pružiti bolju budućnost sebi i svojoj obitelji.


Image

(Foto: Pexels)

2. Tip konektora

Ovi su muškarci zaljubljeni u život - hrana, strast i povremeni adrenalin njihove su pokretačke snage. Žude za intenzitetom i više vole živjeti u trenutku, a vjerojatno će prije isplanirati skakanje padobranom nego što će brinuti o novcu ili svojoj budućnosti.

Žene su ponekad frustrirane i konektorima, jer oni mogu biti nesavjesni i nezainteresirani kada je u pitanju odgovornost. Ipak, takvi su muškarci uglavnom karizmatični, socijalni i nisu skloni konfliktima.
Kao dečko ili suprug, ovaj muškarac uživa u povezivanju sa svojom partnericom. Želi odnos koji je u sinkronizaciji i jako cijeni sve vrste tjelesne intimnosti. Kada stvari ne funkcioniraju, on to shvaća osobno, a u najgorim stanjima može biti pomalo nesiguran u odnosima. Njegova idealna žena učinit će sve kako bi se on osjećao privlačnim i poželjnim. Ona provodi puno vremena s njim i nježna je. Cijeni i velike i male geste koje napravi i dopušta mu da bude prvi u njenom životu.

Ako je tvoj muškarac džentlmen - otvara ti vrata, kupuje svijeće, skida jaknu, ako ima tendenciju da se povezuje s tobom tijekom sukoba, ako je avanturist i s tobom želi provoditi što više posebnih trenutaka, tada znaš da muškarac kojeg voliš pripada ovom tipu osobnosti.


Image

(Foto: Pexels)

3. Tip suradnika

Ovaj muškarac voli ugađati drugima i uživa u tome da ga svi vole. Sklon je suradnji i druženju s prijateljima i obitelji, a njegov ga društveni status, barem dijelom, definira i njeguje ga na sve načine. Žene ovi muškarci nekada frustriraju zbog njihove želje da se uklope u gomilu - žele se uklopiti i učinit će sve što je potrebno da to postignu. Ipak, oni su sjajni u okupljanju ljudi i visoko cijene jednakost u odnosima, što žene smatraju privlačnim.

Image


(Foto: Pexels)

Kao dečko ili suprug, suradnik se osjeća odgovornim za emocije svoje partnerice i cijeni odanost. Lako mu je ugoditi, a nerijetko će i on žrtvovati svoju sreću kako bi udovoljio drugima. Njegova idealna žena pomaže mu da se osjeća prihvaćeno - ona cijeni njega i ono što radi. A budući da je on vrlo socijalan, takva bi trebala biti i njegova partnerica.

Ako tvoj muškarac sudjeluje u zajednici, ima užurban društveni život i kalendar prepun angažmana te duboko brine o uzajamnosti u vezi, tada znaš da si zaljubljena u muškarca koji pripada ovom tipu osobnosti.