Zapali taj žižak!

Doskoči visokim računima za plin: Ne treba ti grijanje uz ove zimske seks poze

Nemoj zimu provesti drhtureći pod dekom, u termo čarapama i gaćama koju si navukla do grudnjaka kako bi bubrezi bili na toplom jer si morala zavrnuti ventil na radijatoru. Ubaci se u seksi mod, budi kremen njegovom upaljaču!

pexels-mikhail-nilov-6530541.jpg
Foto: Pexels

Sigurno si informirana o skorašnjem poskupljenju plina pa ako se griješ na ovaj energent, krajnje je vrijeme da se pripremiš za visoke račune, odnosno da im doskočiš. Imamo sjajnu ideju, u što nisi ni sumnjala, zar ne? Umjesto da plaćaš četveroznamenkaste cifre za plin, zagrij se na puno romantičniji način. Nećemo reći prirodniji jer je i plin prirodan, no došla su takva vremena da je seks puno bolje rješenje. Ustvari, kada nije bio? Isrina, plin će poskupjeti od travnja, ali u tren oka stići će i nova zima. Vrijeme leti.

Image
Nema opuštanja

Seksi i ravni trbušni mišići? Uz ove savjete - sve je moguće

No, dosta filozofiranja. Jasno ti je što ti želimo reći? Aktiviraj se u krevetu. Ako dijeliš kućanstvo sa svojim partnerom, time i račune, bilo bi pošteno da i on sudjeluje u troškovima, odnosno smanjivanju režija, a bit će mu i zadovoljstvo. Kako biste začinili svoj seksualni život, a usput podignuli temperaturu u stanu pa onda i smanjili režije, uvrstite u dnevnu rutinu neku od ovih zimskih poza za seks. Budi kremen njegovom upaljaču, zapali taj žižak! Evo i Dino Merlin pjeva da je "ostalo još malo kremena u ovom mom upaljaču".

U krilu

Ponekad ne treba otkrivati toplu vodu, nego se samo prosjetiti dobrih starih rješenja koja uvijek pale, a kada je riječ o seksu (i grijanju) ova poza je jedno od njih. Sjedni mu u krilo, obgrli ga nogama i rukama i namjesti se… U ovoj će ti pozi biti toliko toplo jer ćeš moći osjetiti svaki centimetar svog dragog. Pritom ćeš ga moći gledati duboko u oči i ljubiti. Ovo je jedna od intimnijih seksualnih poza, no to znaš i bez da ti kažemo.

shimmer fallback

Žlica


Čak i zimi trebala bi spavati gola. Zdravije je, osobito kada je kraj tebe netko tko ti podiže temperaturu. Ohrabri i njega da se skine. Najbolje će se zagrijati tijelo uz tijelo (znaš to iz filmova o preživljavanju), no ne brini, nećete morati preživljavati debele temperaturne minuse, nego jake orgazme. Namjesti ga u pozu žlice, na taj način će te zagrijati svojim golim tijelom, a i ti njega. No to, kako smo spomenule, nije jedina dobrobit ove poze u kojoj tvoj partner ulazi u tebe straga, dok su mu ruke slobodne pa te može objema zagrliti (ako ti je baš jako hladno ili si željna zagrljaja, ako ne pusti neka mu ruke odlutaju na neka zanimljivija mjesta...).

shimmer fallback

Zimska jahačica


Zezamo se. Jahati možeš u svako doba godine, no zaželjele smo se spominjati zimu. Onu pravu, s dubokim…snijegom. U svakom slučaju, neka on legne na leđa, ti ga opkorači na strateškom mjestu. Kako bi ga dodatno zagrijala, nagni se prema naprijed, odnosno legni na njega. Prije, no što to učiniš, naulji grudi lubrikantom ili nekim jestivim uljem koje imaš u kuhinjskom ormariću. Može i mast, zašto ne, dat će rustikalni moment vašem seksu! Oduševit će ga tvoje blistave, jedre, nauljene grudi dok se budu trljale o prsa mu i facu.

shimmer fallback

Lotus

Lotus je savršena poza za zimu. Ljeti je prevruće za ovakva preplitanja, no sada su uvjeti savršeni za pozu koja grije i produbljuje intimnost između dvoje ljudi. Sjedni mu u krilo i zagrli ga rukama i nogama. Neka i on isto učini (grijat ćete si međusobno bubrege, a dobro znaš koliko je bitno ne prehladiti ih). Šalimo se! U ovoj će ti pozi biti toliko vruće da će se bubrezi sami grijati. Pritom svog dragog možeš ljubiti, mrsiti mu kosu, gledati ga u oči,a on tebi može ljubiti grudi, usne, ramena, što god poželi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.