Što mu se mota po glavi

Muške fantazije: 7 stvari o kojima tvoj dragi potajno mašta

Voljela bi znati što bi tvog partnera uzbudilo jače nego pobjeda hrvatske repke na svjetskom prvenstvu - ali se ne usuđuješ pitati? Bez brige, mi znamo koje su njegove skrivene želje

profimedia-0160180552.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ako su stvari među vama postale predvidljive tu i tamo nije loše malo uzburkati strasti i učiniti nešto što će se tvom muškarcu posebno svidjeti. Ako se ponekad pitaš postoji li nešto o čemu tvoj dragi sanjari, ali se možda ne usuđuje tražiti, na pravom si mjestu: otkrit ćemo ti sedam najčešćih muških fantazija. Odvažiš li se na neke od njih već večeras, možeš očekivati vruću noć pod plahtama. Tvoj muškarac može nam zahvaliti kasnije.

Ti si glavna

Muškarci jako vole da s vremena na vrijeme partnerica povede igru. Obično su oni ti koji su tijekom svog seksualnog života preuzimali inicijativu, a odvažne žene koje jasno pokazuju što žele totalno ih izluđuju. Jasno, tko se ne voli osjećati željeno? Daj mu osjećaj da te toliko privlači da se ne možeš skinuti ruke s njega – i pokaži mu tko je šefica. Ovo će mu instant podići… Samopouzdanje.

Mala prostakuša

Dovoljno je samo tu i tamo prošaptati nekoliko „prljavih“ riječi na njegovo uho i sav će se naježiti. Dirty talk ne znači da moraš govoriti cijelo vrijeme i ići u detalje, ovaj film ne treba naratora. Nekoliko pravih imenica i glagola, u pravom trenu, izrečenih zavodljivim glasom garantiraju brz porast temperature u vašoj spavaćoj sobi.

Dragi, iznenađenje!

Svi mi volimo dobra iznenađenja, ona od kojih nam srce počne brže kucati. Budi maštovita i tu i tamo svom muškarcu priredi nešto što ne očekuje: drugačiji način buđenja, na primjer, ili seksi čarape s halterima koje će vidjeti tek kad skineš hlače. Možeš otići i korak dalje te mu predložiti da isprobate neku pozu koju još nikad niste. Dobrodošlo je sve novo i nepredvidivo.

Začini predjelo

Ako si mislila da muškarci ne vole predigru i da samo jedva čekaju prijeći na akciju, sasvim si u krivu. Mnogi muškarci uživaju u postepenom i polaganom stvaranju napetosti, zato si drugi puta daj truda i pokaži mu što znaš. Vjeruj nam, jedva će izdržati do 'glavnog jela'.

shimmer fallback

Ogledalce, ogledalce

U mnogim muškarcima čuči jedan mali voajer: vizualna stimulacija im je presudna. Za potpuni doživljaj žele vidjeti tebe u stanju uzbuđenja. Najviše ih pali kad vide tvoje izraze lica tijekom ljubavne igre: zato su poza kaubojke, ali i misionarska jako dobar izbor: on te cijelo vrijeme može gledati. Za brzi seks s nogu stanite pred ogledalo – puls će mu u trenu skočiti na 200.

Vrući scenarij

Muškarci možda neće priznati, ali često maštaju o igri uloga: možeš biti nevina školarka u kariranoj suknjici, brižna medicinska sestra ili stroga učiteljica koja dijeli kazne… Znaš na što mislimo. Opusti se i zajedno odite na kratki izlet u neku drugu, uzbudljivu i zabavnu stvarnost, daleko od realnosti. Ispitaj što ga uzbuđuje i iznenadi ga ulogom u filmu koji uopće nije očekivao.

Kao tinejdžeri

Ako si ikad probala, onda znaš koliko seks van spavaće sobe može biti uzbudljiv: ne mislimo na kuhinju ili kupaonicu, mislimo na javna mjesta kao što su kazalište ili knjižnica. Činjenica da radite nešto riskantno i da u svakom trenutku možete biti uhvaćeni totalni je turn on. Psiholozi tvrde kako je ovo vrlo česta muška fantazija: o seksu na javnom mjestu mašta čak 84 posto muškaraca, ali i skoro jednak broj žena. Neka mu vaš idući zajednički posjet kinu ostane zauvijek u sjećanju - ali ne radi filma na platnu.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.