'Na zadnjem sjedištu moga auta...': Istraživanje otkrilo navike Hrvata kod seksa izvan kuće

Osim straha od buba, Hrvati su otkrili i da za njih ne postoji spontani seks u prirodi te da je gotovo svatko u dobi između 41-60 godina barem jednom imao seks u automobilu

'Na zadnjem sjedištu moga auta...': Istraživanje otkrilo navike Hrvata kod seksa izvan kuće

Brojke i seks odlična su kombinacija i način da u svoj small-talk repertoar ubacite nekoliko paprenih zanimljivosti koje će zabaviti svako društvo. Upravo iz tog razloga LELO redovito objavljuje rezultate svojih anketa o seksualnim navikama diljem svijeta. 

Što se avanturističkog duha tiče, Španjolci i Talijani svakako vode, a namanje su spontani Nijemci. Hrvati također dijele zadnje mjesto s Njemačkom, sa 78 posto odgovora tvrdi kako se za seks izvan kuće uvijek pripremaju. 

Image

Nekoliko seksi trikova uz koje te on neće moći tako lako izbaciti iz glave


Gledamo li preferirane lokacije za takav seks, ponuđeni su odgovori bili sljedeći:

U automobilu, za koji se izjasnilo 99 posto Hrvata što ih smješta na prvo mjesto u odnosu na drugoplasirane Talijane i trećeplasirane Amerikance. Što se godina tiče, 53 posto Hrvata koji su se izjasnili oko seksa u autu pripada dobnoj skupini između 40 i 60 godina. 

Za seks na plaži se izjasnilo 66 posto Hrvata, što nas stavlja bok uz bok s ostalim mediteranskim zemljama poput Italije (72%) i Španjolske (69%). Oko seksa u bazenu imamo podijeljeno  mišljenje s točno 50 posto Hrvata koji ga prakticiraju što je malo ispod svjetskog prosjeka. Na primjer, u Americi se taj postotak penje na 77 posto, što ne nas ne čudi ako uzmemo u obzir da prosječni Hrvat ipak nema bazen u vlastitom dvorištu.

Javni parkovi su još jedna od omiljenih lokacija avanturista brojnih nacija, pa tako i Hrvata. Čak 66 posto Hrvata prepustilo se (ali nespontano) strastima u parku što nas stavlja na prvo mjesto, a prate nas Britanci sa 60 posto. 

Posljednji u kategoriji lokacija bio je seks u avionu, ali izgleda da se Hrvati nisu bili voljni učlaniti u mile high klub. Čak i na globalnoj razini, najveći postotak pozitivnih odgovora na ovo pitanje bilo je 16 posto u Francuskoj. Sveukupno gledajući takvih je avanturista bilo 9.4 posto, a većina ih pripada dobnoj skupini od 41-60 godina. Izgleda da imamo još jednu stavku koju obuhvaća generacijski jaz.

U svakom slučaju, odlučite li se upustiti u sekskapade na otvorenom, bile one spontane ili ne, uvijek nosite barem osnovnu zaštitu kako biste bezbrižno uživali… a ne zaboravite niti na sprej protiv kukaca.