KLJUČEVI VJEČNE LJUBAVI

Ljubav koja traje zauvijek? Moguće je, ali uz ova 3 uvjeta

Kad uđemo u vezu, svi sanjamo o tome da ljubavi nikad neće doći kraj. Vječna ljubav nije samo romantična ideja iz bajke, ona doista postoji, ali treba joj „plodno tlo“ kako bi cvjetala

Ljubav koja traje zauvijek
Foto: shutterstock.com

Ah, ljubav koja traje zauvijek. Ovo je ideal o kojem sanja valjda svaki zaljubljeni par na planetu. Ipak, čisto statistički gledano, rijetko kome uspije ostvariti ljubav koja nema roka trajanja. Čak i mnogi parovi koji ostaju zajedno do kraja života ne mogu se pohvaliti time da je ljubav ostala, ali su je zamijenili navika, prijateljstvo ili, recimo, praktični razlozi tog zajedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, svatko od nas poznaje neki stariji par čija ljubav traje i traje – te je vrlo vjerojatno da će se voljeti „dok ih smrt ne rastavi“. Kako nekim ljudima uspije živjeti ovaj romantični san? Je li riječ o nekakvoj slučajnosti ili oni rade nešto drugačije od svih ostalih? Zapravo ništa nije slučajno, naime postoje tri ključa za dugoročne veze koji su presudni za rok njezina trajanja. Želiš svog partnera zaljubljeno držati za ruku i kad budete imali 90? Moguće je, ali evo što u tom slučaju trebaš naučiti o ljubavi:

1/4