Na pristojan način

Veličinu muškog 'alata' možeš otkriti samo jednim pogledom - evo kako

Ok, nećeš to otkriti budeš li ga gledala u oči, ali bit će dovoljno da ti mahne, kako bi saznala koliko je obdaren frajer koji ti se sviđa. Ako ti je to uopće važno

pexels-dainis-graveris-4604823.jpg
Foto: Pexels

Iako veličina nije bitna za užitak, nego tehnika i naravno kvaliteta samog odnosa, što se potvrdilo bezbroj puta, ipak smo znatiželjne kad je riječ o dimenzijama muškog uda.

Pokušavaš ga procijeniti na različite načine pa se njegovu vlasniku (nećemo reći gazdi jer najčešće dotični nema autoritet nad njim) zagledaš u nos, uši, ruke i stopala, no nitko ti ne jamči da bilo što od navedenog zaista može otkriti gabarite uda. Ipak, navodno postoji formula koja će ti dati odgovor i poprilično je jednostavna.

Image
Što žene vole

Veličina ni(je) bitna: Žene otkrile idealnu veličinu muškog 'alata'

Naime, dr. Karan Rajan otkrio je u videu koji na TikToku ima više od 940.000 pregleda (što potvrđuje koliko je ova tema aktualna) kako izmjeriti veličinu penisa, ne koristeći pritom metar i ne zavirujući u tuđe hlače. U najmanju ruku, nije pristojno...barem ne dok ti vlasnik ne dozvoli.

Doktor koji je popularan na društvenim mrežama objasnio je kako veličinu muškog spolnog organa možeš procijeniti po tome koliko mu je kratak kažiprst. "Ovo je poznato kao omjer druge i četvrte znamenke, a računa se tako da se dužina kažiprsta podijeli s dužinom prstenjaka. Što je kažiprst manji, to je manji omjer", rekao je dr. Rajan u videu.

Dajle, riječ je o omjeru drugog i četvrtog prsta, a da se ne radi o gluposti govori i studija objavljena u Journal of Andrology u kojoj stoji da kažiprst koji je kraći od prstenjaka ukazuje na obdarenijeg muškarca. No, to nije sve.

Manja razlika između ova dva prsta (pri čemu je ipak bitno da je je prstenjak veći) ukazuje na veću izloženost fetusa testosteronu u maternici, koji ne određuje samo veličinu budućeg penisa, nego i veličinu prstiju. Stoga, dovoljno je da mu mahneš, a on ti uzvrati, kako bi vidjela s čime potencijalno barataš. Ili mu lijepo uzmi ruke u dlanove, dok sjedite jedno preko puta drugog na večeri, i pod izlikom da se diviš njegovim lijepim prstima, zadovolji svoju znatiželju.

No, ne zaboravi da uopće nije bitno koliki je. Postoje poze u kojima ćete itekako nadoknaditi eventualni nedostatak centimetara, poput, muškarcima omiljene doggy poze, obrnute kaubojke, analnog misionarskog seksa te poze u kojoj on leži na tebi, a tvoje su noge prekrižene preko njegovog ramena.

Image
Foto: Unsplash

Također, vježbaj Kegelove vježbe. Pritom ćeš ojačati vaginalne mišiće koji će pridonijeti tvom intimnom zdravlju, ali i poboljšati seks. Čvrst vaginalni stisak pružit će užitak tvom partneru, a i ti ćeš bolje osjetiti penetraciju.

U svakom slučaju, ne očajavaj zbog manjka centimetara. Ono što bi te trebalo brinuti je eventualni manjak karaktera...to je pak nemoguće nadoknaditi.