Za one koji vole eksperimentirati

'Leaf blower': Neobična seks poza koja će unijeti dozu uzbuđenja u hladne jesenske dane

Iako je ova poza malo zahtjevnija te iziskuje kondiciju i fleksibilnost, ako ste ti i tvoj partner spremni eksperimentirati – onda je savršen izbor

pexels-maksim-goncharenok-9929666.jpg
Foto: Pexels

Stiglo je novo godišnje doba, a s dolaskom hladnijih dana sve ćemo više vremena provoditi unutar svoja četiri zida. To je idealna prilika da poradiš na svojoj vezi, ali i da začiniš situaciju u spavaćoj sobi.

Image
Romantika je opet u trendu

Cvijet strasti – seksi poza za spavaću sobu čije nježno ime itekako može zavarati

Ako si u potrazi za novim seks pozama koje će rasplamsati strasti ispod plahti, ove jeseni s partnerom obavezno isprobaj 'leaf blower'. Sam naziv ove poze (leaf blower – puhač za lišće) možda će te asocirati na vrtlarstvo, no ustvari je riječ o prilično vrućoj pozi u seksu, savršenoj upravo za hladne jesenske večeri.

Iako je ova poza malo zahtjevnija te iziskuje kondiciju i fleksibilnost, ako ste ti i tvoj partner spremni eksperimentirati – onda je savršen izbor.

Image
Foto: Pexels

Poza se izvodi tako da muškarcac sjedi na podu s ispruženim nogama i stopalima naslonjenima uz zid ili krevet. Žena je na njemu, s nogama oslonjenima na njegova ramena. U tom položaju, partneri bi se trebali primiti za ruke te lagano ljuljati naprijed-nazad. Kod onih koji su skloni avanturizmu kad je u pitanju seks, ova poza ustvari bi trebala izgledati kao list nošen vjetrom.

Međutim, imajte na umu da je ova poza poput prave tjelovježbe i da bi se izvela potrebna je velika doza fleksibilnosti pa se dobro pripremite. U svakom slučaju, 'leaf blower' nije za one sa slabijim srcem!

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu