Koji slavni samac najbolje odgovara tvom horoskopskom znaku?

Rakovi vole sigurnost, strijelci avanture, a jarci dobru organiziranost

Koji slavni samac najbolje odgovara tvom horoskopskom znaku?

Vječni neženja Leonardo DiCaprio, avanturist Zac Efron ili pak misteriozni Johhny Depp? Kada bi mogla odabrati slavnog muškarca za sebe, ne znaš kako bi se odlučila?
Mi ti donosimo pregled najpoželjnijih neženja Hollywooda i biramo "onog pravog" za tvoj horoskopski znak.Kada je riječ o zaljubljivanju, neki od znakova zodijaka su prirodno privučeni jedni drugima, iako ne znaju razlog. Naravno, u pitanju je više različitih čimbenika. Koliko bi ti kemije imala sa slavnim neženjama? Donosimo ti u nastavku.

OvanSvojim bližnjima pružaš osjećaj sigurnosti i zaštite, a rakove prirodno privlači tvoja snaga i spontanost. Tebe privlače muškarci koji se ne boje iskazati svoje emocije. Zato je savršeni poznati muškarac za tebe rak, Milo Ventimiglia. 


BikLavovi vole razmaziti svoje bližnje, a tebi to jako paše. Iako si ponosni bik po horoskopskom znaku, u simbiozi s lavom ti nikada neće biti problem preći preko svog ponosa. Za tebe je savršen muškarac Sebastian Stan, dominantan alfa mužijak kojeg nije strah pokazati koliko mu je stalo. 


Blizanci

Potreban ti je muškarac koji će biti jednako društveno aktivan kao i ti. Osim društvenosti, tvoj muškarac mora razuijeti da si ponekad dramatična bez razloga te te takvu i prihvatiti. Za tebe je idealan slavni lav, Shawn Mendes.Rak


Ti nudiš veliko povjerenje i sigurnost onome tko je s tobom u vezi. Uvijek si "mama" grupe, te se uvijek smatraš odgovornom za tuđe osjećaje. Znak koji će to znati prepoznati i cijeniti je Škorpion, a savršena muška slavna osoba je za tebe je vječni neženja, Leonardo Di Caprio

Lav


Želiš biti s nekim tko se može posvetiti ozbiljnoj vezi. Vaga će ti zasigurno dati sve svoje vrijeme i pažnju. Zato tebi odgovara muškarac kao što je svestrani Zac Efron. 

Djevica

Živiš život s nogama čvrsto na zemlji, te ti je potreban partner koji to razumije i živi slično. Bikovi vole dobru organizaciju i pedantnost što ih instantno privlači tebi. Tebi najviše paše mladi, ali pouzdani AJ Mitchell. 

Vaga

Ljubav ti je jedna od najbitnijih stvari u životu. Voliš se osjećati voljeno i voliš ljude koji znaju pokazati svoju ljubav. Znak raka je pravi odabir za tebe. On će razumijeti tvoje čudne promjene raspoloženja zato što ih i sam proživljava. Idealan slavni muškarac za tebe je Tom Cruise.


Škorpion

Živiš život uvijek ostavljajući dojam misterioznosti iza sebe. Neustrašiva si i hrabra, te upravo to privlači znak riba, koji se ludo zaljube u tebe odmah na prvi pogled. Pravi odabir za tebe je slavna riba, Michael B. Jordan

Strijelac

Živiš za avanture i slobodu, te ti je potreban netko tko to razumije. Potrebu za slobodom najbolje razumije znak blizanaca, stoga je najbolji muškarac za tebe vječni neženja, Johhny Depp.


Jarac


Praktična si, jednostavna i voliš dobru organiziranost svakog aspekta u životu. Najbolje ti paše znak djevice, a uz to i glumac Chris Pine.

Vodenjak

Izrazito si društvena osoba, te pokušavaš napraviti svijet boljim mjestom bez obzira na to što možeš raditi samo sitne promjene. Blizancima se sviđa tvoj duh i društvenost, te je za tebe najbolji slavni muškarac Chris Evans


Ribe

Iako ste potpune suprotnosti, tebe najviše privlače osobine znaka djevice. Međusobno se nadopunjavate i stvarate savršen sklad. Pravi slavni samac za tebe je Tom Hardy.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.