Zaveži me, odveži me

Začini vikend: 'Kinky' poze koje će donijeti uzbuđenje u spavaću sobu

Postoji mnogo različitih definicija o tome što je kinky, no najjednostavnije bi bilo opisati ga kao seks koji uključuje igru dominacije, vezanje, virtualni seks, igranje uloga, oblačenje kostima, realizaciju tvojih i njegovih maštarija

carly-rae-hobbins-zNHOIzjJiyA-unsplash (1).jpg

Ako si željna nečeg novog u spavaćoj sobi, vrijeme je da malo pomakneš granice i začiniš stvari. Predlažemo ti nekoliko kinky poza u seksu.

Image
Vruće igre

Hush, hush: Za savršene 'igrice u krevetu' važne su SAMO ove 4 stvari

Postoji mnogo različitih definicija o tome što je kinky, no najjednostavnije bi bilo opisati ga kao seks koji uključuje igru dominacije, vezanje, virtualni seks, igranje uloga, oblačenje kostima, realizaciju tvojih i njegovih maštarija. Sve ono što ne spada u tradicionalni, "pristojni" seks, spada u kinky.

Image

No, prije no što ga svežeš za krevet, razgovaraj s njim o tome što planiraš učiniti kako se njegov mališa ne bi prepao. Dobro znaš da u seksu nema mjesta strahu, osobito želiš li da on bude postojan. Plah je i u trenu će se povući pa i nestati, osjeti li se ugroženim.

Stoga, odlučiš li se za kinky akciju, prvo svom dragom najavi što smjeraš i naravno, dozvoli mu da kaže ne, ukoliko ne želi isprobati ovu vrstu seksa. No, budimo iskrene, koji to muškarac odbija seks? U nastavku ti otkrivamo nekoliko kinky seks poza koje za početak možete isprobati.

Stopala iza glave

Ova poza traži malo fleksibilnosti, no vrijedi truda. Raširi noge i dopustiti partneru da te uhvati za gležnjeve i prebaci tvoje noge iza tvoje glave.

U ovoj pozi partner je dominantna stranka, a ti podređena. Dozvoljavaš mu da te kontrolira i da diktira pokrete i intenzitet penetracije. Nekima je ovaj položaj sam po sebi već dovoljno kinky, dok će ga drugi dodatno začiniti trakom ili užetom. Ako spadate u ovu drugu skupinu neka ti partner sveže gležnjeve dok su ti noge iznad glave.

E da, kada birate uže ili traku za vezivanje u seksu, bilo bi dobro nabaviti ono namijenjeno upravo aktivnostima u spavaćoj sobi, jer je nježnije i mekše za kožu. Ono u garaži ostavi u garaži.

Image
Foto: Unsplash

Povez za oči

Istina, ovo nije poza u seksu, ali začinit će svaku pozu koju možeš zamisliti. Eksperimentiranje s povezom za oči u krevetu je nježan, zabavan način da se upustite u kinky sfere seksa.

Zatvoriš li oči, bude se ostala osjetila. Ne samo da ćeš i najmanji partnerov dodir intenzivno osjećati, već će i samo iščekivanje da te dodirne te neizvjesnost jer ne znaš što slijedi, biti ekstremno uzbudljivo. Neki popularni položaji koje možete isprobati s povezom na očima su položaj žlice, doggy style i poslastica - oralni seks s povezom na očima. Oči su svezane onome koji prima užitak.

Image
Foto: Unsplash

Preko kreveta

Ova ti se poza možda ne čini kinky, no uvrstile smo je jer je odlična za početnike i pruža puno varijacija na temu. Možete započeti tako da se sagneš na krevet, stol ili kuhinjsku radnu površinu pa da tvoj partner penetrira u tebe koristeći igračku, prstima ili penisom. Riječ je o položaju koji djeluje dominantno za njega, ti si u ovoj pozi podređena, no nije previše zastrašujuć. Želite li dodatno začinit ovu pozu, neka ti sveže ruke na leđima ili ih drži jednom svojom rukom dok ulazi u tebe. Možete se poigrati i bičem…

Image
Foto: Unsplash

Žirafa

Ovo je vrlo zanimljiva kinky poza u kojoj je muškarac u podređenom položaju dok ženi pruža oralni seks. Neka legne na rub kreveta tako da su mu noge prema uzglavlju okrenute. Ti stani uz rub kreveta, raširenih nogu, tako da mu je tvoje međunožje na licu. Opkorači mu glavu i namjesti se tako da te može zadovoljiti jezikom.

Image
Foto: Unsplash

Svezani za krevet

Lagano vezivanje odličan je način da se upoznate s kinky sferom seksa. Ovo možete isprobati na nekoliko različitih načina, a najčešći je da mu zavežeš zapešća za uzglavlje, a po želji i zglobove na nogama. U ovom slučaju ti si dominantna, on podređen. Naravno možete i zamijeniti uloge pa da ti budeš svezana.

Vezivanje se obično provodi specijalnim užetom koje je namijenjeno upravo za seksualne igrice, no početnicima se ne preporuča korištenje užeta, ako nisu savladali vezanje i razvezivanje čvorova. Naime, bitno je da se isti mogu u trenu razvezati, u slučaju da ti ili on osjetite tjeskobu jer ste obuzdani. Čvorovi koji se lako otpuštaju pooći će ti da se opustiš i uživaš u seksu jer znaš da se u svakom trenutku možeš osloboditi. Ako ste početnici, umjesto užeta koristite svilu, ona se lakše odvezuje.

Image
Foto: Unsplash