Kevin Bacon u braku je već 29 godina, u čemu je njegova tajna?

I Kevin i Kyra tvrde kako su, i nakon 30 zajedničkih godina, strast, požuda i međusobno divljenje i dalje prisutni između njih dvoje

Kevin Bacon u braku je već 29 godina, u čemu je njegova tajna?

Sve veći broj brakova danas se raspada, a kad je riječ o holivudskim brakovima – odnosno brakovima poznatih osoba, to je zasebna kategorija.

Holivudski brakovi uglavnom uvijek podižu mnogo prašine i u većini se slučajeva na kraju raspadnu. Ipak, postoje određene slavne osobe čiji su odnosi uspjeli preživjeti sve uspone i padove i težinu slave te ostati zajedno i nakon mnogo godina.

Kevin Bacon, poznati holivudski glumac, u braku je već 29 godina sa Kyrom Sedgwick, također glumicom.


Vjenčali su se davne 1988. godine i imaju dvoje djece, sina Travisa (28) i kćer Susie (25). Kevin je prilikom obilježavanja 29 godišnjice braka na svom Instagram profilu objavio njihove zajedničke fotografije iz devedesetih i napisao kako je Kyra ljubav njegova života. 


Njihov je brak stabilan već skoro tri desetljeća, a jednm je prilikom Bacon otkrio kako je njihov odnos pomalo lud, ali da uporno rade na njemu svaki dan. Priznao je i kako je aktivan seksualni život tajna uspješnog braka. 

I Kevin i Kyra tvrde kako su i nakon 30 zajedničkih godina strast, požuda i međusobno divljenje i dalje prisutni između njih dvoje. 


Glumac koji će uskoro proslaviti svoj 60. rođendan tvrdi kako se danas osjeća energičnije nego ikad. 

“Ne osjećam se staro i ne mislim usporiti. Želim igrati golf. Sada puno više brinem o sebi nego kao što sam brinuo dok sam bio mlad. Mnogo sam toga naučio o zdravlju, hrani, vježbanju, meditaciji, relaksaciji i svim tim stvarima. Prije sam brinuo samo o karijeri, a sada više razmišljam o tome kakav ću svijet ostaviti svojoj djeci. Obitelj mi je oduvijek bila na prvom mjestu”, otkrio je poznati glumac.

Za brak tvrdi da ne mora biti težak posao, iako treba njegovati odnos. Uvijek će biti uspona i padova, ponekad će vas partner iritirati ili će se pojaviti određeni problem koji će narušiti odnos. Važno je zasukati rukave i suočiti se s problemima koji vam se nađu na putu, kazao je Bacon.

“Kad idem na posao, onda radim. Kad dođem kući i imam večeru sa svojom ženom, to nije posao. Mi uistinu uživamo u zajedničkim trenucima.”

Glumac je otkrio i kako ga u posljednje vrijeme zanima hipnoza koja mu je pomogla kod problema s nesanicom. “Hipnoza je fascinantna i moćna stvar – u smislu zdravlja, spavanja i relaksacije, ali također i u smislu pronalaska sreće i unutarnjeg mira.”


Foto: Getty Images, Instagram