Za nezaboravni užitak

5 super jednostavnih Kama Sutra poza koje bi svaki par trebao isprobati

I dok neke od poza iz Kama Sutre iziskuju veliku fleksibilnosti i sklonost eksperimentiranju, postoje i one puno jednostavnije poze koje su savršen izbor za početnike

pexels-edward-eyer-14106978 (1).jpg
Foto: Pexels

Isprobavanje novih seks poza uvijek je dobar način za rasplamsavanje strasti u spavaćoj sobi, a ako želiš nezaboravno seksualno iskustvo, možda bi trebala predložiti svom partneru da istražite položaje iz Kama Sutre.

Image
Od stajaće do omiljene 69

Za tvoj (i njegov) užitak: Poze za oralni seks koje će vas raspametiti

U ovom najstarijem i najpoznatijem indijskom priručniku o ljubavi i seksu kriju se sjajni savjeti i trikovi za poboljšanje odnosa, kao i različite seks poze za postizanje nevjerojatnih seksualnih užitaka.

Savršen izbor za početnike

I dok neke od poza iz Kama Sutre iziskuju veliku fleksibilnosti i sklonost eksperimentiranju, postoje i one puno jednostavnije poze koje su savršen izbor za početnike. Kako ističu stručnjaci za seks, svatko može istraživati i uživati u načelima Kama Sutre, a temeljna učenja ovog vodiča omogućavaju parovima da porade na intimnosti u svom odnosu.

Prema Kama Sutri, smisao seksa nije 'jurnjava za ciljem, već uživanje u putovanju'. Važno je biti otvoren za eksperimentiranje sa seksom, ali i tijekom samog čina fokusirati se na sva svoja osjetila i emocije.

U nastavku ti donosimo pet sjajnih, a prilično jednostavnih seks poza iz Kama Sutre koje bi, prema mišljenju seksualnih terapeuta, trebao isprobati svaki par.

Lotus

Ova poza odlična je za produbljivanje intimnosti između partnera, a odgovara i muškarcu i ženi. Partner sjedi prekriženih nogu (u položaju za jogu), a žena mu sjeda u krilo te stavlja noge iza njegovih leđa. Poza je odličan izbor za senzualni, spori i romantični seks i omogućuje paru da se poveže na jednoj puno dubljoj razini. Za dodatnu intimnost, gledajte se u oči tijekom samog čina.

shimmer fallback

Mlijeko i voda

Muškarac se spušta na koljena i noge zabacuje prema unatrag, a žena mu sjeda na bedra, okrenuta leđima. Riječ je intimnoj pozi kod koje žena može uživati u dodirima svog partnera. Muškarac se može poigrati njezinim erogenim zonama, kao što su grudi ili klitoris. Tijekom same penetracije oba partnera trebala bi čvrsto obgrliti jedno drugo rukama, a to će im omogućiti da osjete još snažniju povezanost.

shimmer fallback

Puž

Ova poza neobičnog naziva savršena je za produbljivanje intimnosti i buđenje intenzivnih emocija. Žena je na leđima, s nogama podignutima prema svojim prsima, a muškarac joj prilazi sa strane, oslanjajući se na svoje ruke. Zbog mogućnosti duboke penetracije, lubrikant je kod ove poze neophodan.

shimmer fallback

Razdvojeni bambus

Ova je poza varijacija klasične misionarke i savršen je odabir za dublju penetraciju. Kod ove poze žena leži na leđima s jednom nogom podignutom u zrak. Partner klekne uz nju, oslanjajući njezinu podignutu nogu na svoje rame. Njezine su ruke potpuno slobodne pa ih može iskoristiti i poigrati se vibratorom.

shimmer fallback

Jahačica

Ova poza ustvari jako sliči obrnutoj kaubojki. Muškarac je na leđima ispruženih nogu, a žena je na njemu, ali glavom okrenuta prema njegovim stopalima. Kod ove poze žena kontrolira tempo i dubinu penetracije, dok muškarac može uživati u pogledu na njezinu stražnjicu te iskoristiti svoje ruke da se poigra njezinim tijelom.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.