Kakva ti je seksualna želja i što te uzbuđuje prema tvom horoskopskom znaku?

Blizanci su zaigrani, a Jarci konzervativni, no je li tako i pod plahama?

Kakva ti je seksualna želja i što te uzbuđuje prema tvom horoskopskom znaku?

Libido je potpuno individualna stvar, određen brojnim faktorima - okolinom, odgojem, psihološkim stanjem, menstrualnim ciklusom, time jesi li zaljubljena ili nisi, a astrolozi će reći i da je zapisana u zvijezdama.

Neki znakovi poput Škorpiona skloniji su seksu, dok će se drugima seksualna želja probuditi kad zadovolje ostale primarne potrebe. Što seksualno uzbuđuje pojedini horoskopski znak i kakav mu je apetit pod plahtama, pročitaj u nastavku. Poredale smo ih od posljednjeg ka prvom.

Vaga

Vage vole seks, ali im nije među važnijim životnim vrijednostima. Prioritet su im bliski odnosi poput obiteljskih i prijateljskih. Ako si Vaga upustit ćeš se u seks s partnerom kada mu želiš dodatno naglasiti svoju ljubav i pokazati da mu pripadaš u potpunosti. Drugim riječima, seksualne odnose ćeš vjerojatno imati rjeđe od ostalih horoskopskih znakova. 

Image


(FOTO: Pexels)

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka žude za slobodom. Ona im je  uvijek na prvome mjestu. Ako si Vodenjak i naslutiš da te seksualna veza u kojoj se nalaziš sputava ili obvezuje, tvoj libido rapidno opada. Seksa ćeš se vrlo lako odreći na račun slobode. A kada se upustiš u seksualni odnos - nije ti bitno da dugo traje. Znatiželjna si i nestrpljiva, a kod partnera te više od njegove seksualne vještine privlači njegova inteligencija i predanost.

Image


(FOTO: Pexels)

Djevica

Djevice su poznati pustolovi pod plahtama, a krevet je jedino mjesto u kojem se pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu u potpunosti opustiti. Jedini je problem odvesti ih u krevet. Ako si Djevica, tražiš partnera koji će te osloboditi okova samokontrole i kojem možeš toliko vjerovati da mu se prepustiš.

Image


(FOTO: Pexels)

Blizanac

Blizancu treba malo više da se "zagrije". Ako si Blizanac, više od tjelesnog izgleda uzbudit će te odlična komunikacija s partnerom, intelekt i puno, puno smijeha, a kad se upustiš u seks voliš sve osim predvidivog i običnog. Blizanac voli igru, no samo jedan krivi potez i u trenu mu pada libido. Točno, zar ne?

Image


(FOTO: Pexels)

Jarac

Jarci su postojani i konzervativni, no ove osobine itekako mogu dobro doći u spavaćoj sobi, osobito na polju izdržljivosti. Jarac će učiniti sve, zaista se potruditi da njegov partner ili partnerica budi zadovoljeni i sretni. Vrlo, vrlo sretni. Osim toga, Jarčice su u krevetu potpuno drugačije, no inače. Nimalo konzervativne. Uvijek su spremne za nova iskustva i jasno daju do znanja što im se sviđa, a što ne.

Image


(FOTO: Pexels)


Rak

Pripadnici ovog znaka u seksu traže puno više od tjelesnog sjedinjavanja. Ako si Rak, za tebe seksualni odnos mora biti dubok, smislen i njegujuć. Kako bi zaista uživali u seksu, moraju imati potpuno povjerenje u partnera, a za izgraditi povjerenje treba vremena. Raku se ne žuri ulaziti u seksualne odnose.

Image


(FOTO: Pexels) 

Ribe

Ribe vole seks, ali njihova seksualna želja potpuno ovisi o tome koliko se osjećaju povezane s partnerom. Ako je veza jaka, libido kod Riba je vrlo izražen, a ako osjete i trunku nepovjerenja, hlade se u trenu i nepovratno. Ribe vole eksperimentirati u seksu, igrati igrice, no sve pod uvjetom da su potpuno emotivno povezane s partnerom.

Image


(FOTO: Pexels)

Lav

Libido Lava potpuno ovisi o drugoj osobi.  Ako pronađe nekoga tko će ga tretirati poput kralja ili kraljice, što Lav misli da i je, ta osoba u Lavu će probuditi golemu seksualnu želju. No, ako ne dobiva pažnju koju želi,  hladi se. Njiihov seksualni nagon nestaje u trenu. Vjerojatno si i sama primijetila, ako si Lavica, da te ne uzbuđuju prevše frajeri koji ti ne daju dovoljno pažnje. 

Image


(FOTO: Pexels)

Strijelac

Strijelci su najskloniji flertu od svih horoskopskih znakova. Koketni su i užasava ih pomisao na obvezivanje nekome. Više vole seks za jednu noć, nego vezu. Seksualno ih uzbuđuje osvajanje i zavođenje. Ako si Strijelac, vjerojatno si osjetila da se najživlje osjećaš dok osvajaš i zavodiš. Naravno, to ne znači da kada se zaljubiš i voliš nisi vjerna i predana toj osobi. 

Image


(FOTO: Pexels)

Ovan

Ovnom vlada Mars koji vlada i seksualnim nagonom. Dovoljno je zbrojiti dva i dva. Ovan voli zavoditi i u seksu uživa gotovo jednako koliko i u predstavljanju sebe osobi koju zavodi. Naravno, ako ta druga soba pada na njegov šarm. Ako si u horoskopu Ovan vrlo vjerojatno ti je seks na prvom mjestu u vezi i ako ti partner ne odgovara po tom pitanju, teško da ćeš ostati s njim. Vatrena si, otvorena za nova iskustva i direktna.
(FOTO: Pexels)

Bik

Senzualni Bikovi više od svega vole tjelesni dodir i užitak svake vrste pa ne iznenađuje da su pri samom vrhu kada govorimo o libidu horoskopskih znakova. Ako si Bik, kada dođe do seksa, potpuno mu se posvećuješ jer je on za tebe veliko zadovoljstvo i potrudit ćeš se najviše što možeš kako biste i ti i partner uživali. Pritom si i romantična. 

Image


(Foto: Unsplash)

Škorpion

Škorpioni su poznati po jakoj seksualnoj želji zbog čega drže prvo mjesto na ovoj listi. U krevetu su fantastični, no u njega ne puštaju svakoga. Imaju vrlo visoke standarde kada biraju seksualnog partnera, što znači da će samo VIP osobe vidjeti njihovu divlju stranu i boju njihovih plahti. 


via Giphy