Senzualni trenuci

Dok šušti lišće: Trikovi za maksimalno uživanje u jesenskim 'igricama pod plahtama'

Mnogi se pitaju kako 'začiniti' stvari u spavaćoj sobi, a početak jeseni pravo je vrijeme za uzburkivanje strasti. Prohladne večeri i kraći dani daju vam više vremena za aktivnosti u zatvorenom i uživanje u svakom dodiru

profimedia-0311872896.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljetni seks na plus 30 ima svojih čari, obično je nepredvidljiv i strastven (unatoč znoju), a mnoge upravo sunce i more 'bace' u seksi raspoloženje. No, sve lijepo kratko traje pa se s ljetom lagano ispraćamo i dočekujemo jesen. Možda ti kraći dani i kiše ne zvuče primamljivo, ali ima nešto u maženju i 'igricama' pod dekom dok vani kiši. Ili pak u romantičnom gledanju filmova prohladne nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Moćna poza

Tehnika koitalnog poravnavanja - sve što ti treba za dvostruki vrhunac

Manjak aktivnosti na otvorenom ove jeseni možeš nadomjestiti kreativnošću u spavaćoj sobi. Koliko god da si s partnerom, uvijek ima prostora za eksperimentiranje novim pozama, nepredvidljivom predigrom, seksi maratonom ili pak brzinskim seksom u pauzi od posla ili dok djeca spavaju. Tmurno vrijeme dragi i ti iskoristite za poigravanje, a u nastavku donosimo savjete kako maksimalno uživati u jesenskom seksu. Nemoj se začuditi prijedlozima, u znaku su jeseni.

shimmer fallback

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.