Začini stvari

Želiš unijeti više strasti u vašu vezu? S partnerom isprobaj ove poze

Seks ti je postao monoton i tražiš nešto što će dodatno pojačati kemiju između tebe i tvog partnera? U nastavku otkrij koje poze će vam pružiti veći užitak, ali i pomoći da dulje izdržite u krevetu

profimedia-0251532781.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ako tebi i tvom partneru vrijeme ne ide na ruku, a uz to imate puno obaveza, brzina je jedino što vam preostaje za dobar seks. No, nakon određenog vremena to se pretvori u rutinu. Ako si se dala u potragu za novim izazovima sada je pravi trenutak da otkriješ što će podići temperaturu u vašoj sobi.

Image
Probudite uspavane strasti

Seks je postao dosadan? Isprobajte ove uzbudljive seks poze ispred ogledala

Bez obzira na to ima li tvoj partner problema s izdržljivošću ili ako smatraš da oboje dostižete svoj vrhunac malo brže nego što biste željeli, onda trebaš razmisliti o pozama koji će vam omogućiti bolji užitak.

Image
Foto: Unsplash

Ovo je sjajno rješenje za lijena jutra, kasne noći i sve što dolazi između. Dobar seks nije uvijek sprint, ponekad to treba biti maraton. U trenucima kada se oboje želite potpuno prepustiti i uživati u dugom vođenju ljubavi koje će vam omogućiti da se više povežete i izvučete ono najbolje iz seksa, nekoliko poza može vam u tome itekako pomoći. U nastavku saznaj koje su to.

Leptir poza

Poza koja je najsličnija misionarskoj pun je pogodak. Jedan partner leži na rubu kreveta (ili nekom drugom mjestu) i stavlja noge preko ramena ili ih zakači preko ruke svog partnera dok on odrađuje glavni posao stojeći ili klečeći. Zajedno možete kontrolirati penetraciju, no, zapamti da je važno držati se razine udobnosti (i ugodnosti) koja odgovara tvojoj fleksibilnosti.

Image
Foto: Pexels

'Spooning' poza

Idealna poza za one malo ljenije jer ostavlja prostor da je diktirate svojim tempom. Dominantni partner ne treba stajati na nogama već jednostavno se drugom partneru 'ušuškati' s leđa i zatim se kretati u vlastitom ritmu. Ako ipak želite malo više akcije, možete se odlučiti koristiti ruke kako god želite i lako se poduprijeti ako se brinete da ćete brzo doći do ruba.

Image
Foto: Pexels

Lotus poza

Još jedna poza za dulji seks je lotus poza koja jednom partneru omogućuje da bude na vrhu i upravlja intenzitetom penetracije. Sve što trebaš je sjesti u krilo svog partnera i omotati noge oko njega. Ova poza daje dozu veće intimnosti jer se oboje gledate u oči što vas još više povezuje i jedno drugom dajete do znanja kako se osjećate.

Image
Foto: Pexels

Upoznavanje svog tijela

Ovo nije poza već dobar savjet. Izađite iz sebe kako biste bolje razumjeli način na koji oboje dolazite do orgazma i obratno - na koje načine vam raspoloženje u krevetu splasne. Ako oboje žudite za željom da produžite svoje seksualne odnose, ali se prebrzo uzbudite, potrebno je odvojiti malo više vremena da se uskladite i opustite. Na trenutak se odmaknite od uobičajenog načina koji vas dovodi do orgazma i istražite druge erogene zone. Požurivanje orgazma nije poanta seksa (bez obzira na to koliko sjajan može biti).

Image
Foto: Pexels