Zavedi ga

Ipak želiš više? Pet načina kako da 'povremena zabava' postane trajna veza

Baš kao u filmu u kojem glume Mila Kunis i Justin Timberlake, zaplela si se u odnos u kojem se viđate samo zbog povremene zabave, odnosno seksa. No, odjednom čini ti se kako bi ti ipak nešto više, a on? Nisi sigurna što osjeća, ali činjenica je da

profimedia-0377745912.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Nedvojbeno, seks je za žene uvijek bio emocionalan. Toliko je različitih osjećaja kada s nekim stupaš u odnos da se žene teško odvajaju od toga za razliku od muškaraca koji to bez problema čine. Stoga ne čudi da mnoge od nas imaju love - hate odnos prema seksu, i pod ovim mislimo na povremeni seks bez obaveza.

Image
Horoskop i zavođenje

'Zavedi me': Horoskop zna kako ga možeš osvojiti

Slušajte sad cure, dečki vole seks, ne mogu si pomoći. Vole oni i žene, ali primarno vole seks. Duboko je to ukorijenjeno u njihov genetski kod. Zato žene, nemojte ih kriviti radi toga. Prihvati ga takvog kakav je. Ali znaj ovo - za muškarca je seksualna želja ključ za romansu.

Nemoj ovo krivo shvatiti. To ne znači da seks automatski znači ljubav i da će se zaljubiti do ušiju u tebe ako mu daš, ali seks otvara vrata mogućoj romansi. Dobro je znati da muškarac rijetko ostaje uz ženu (pa i povremeno) samo zbog seksa. Zato, ako imaš frajera koji ti se vraća ali nikako da definira taj vaš odnos, ne brini, seks nije glavni razlog njegovog zadržavanja.

Iako ga stvarno vole, seks nije baš toliko najvažnija stvar u njegovom životu. Uglavnom se neće truditi oko žene samo zbog odnosa, jer kao što i sama znaš, pronaći nekoga za seks stvarno i nije neki izazov, ali pronaći nekoga tko ti nešto znači je milijun dolara.

Ako si negdje između da muškarac s kojim se povremeno 'zabavljaš' postane ljubav tvog života imamo nekoliko savjeta za tebe kako da to postigneš na najlakši način. Ali prvo budi iskrena sama sa sobom. Odluči jesi li spremna za vezu i pametno procijeni u kojoj je on životnoj fazi i koji su mu dugoročni planovi.

Daj mu prostora

Najbolje što možeš napraviti za 'vas' je to da sabereš svoje misli i potpuno se fokusiraš na sebe, svoje potrebe i želje. Pusti da on odluči kada želi kontakt i da sam dođe k tebi kada osjeti da to želi. Nemoj forsirati poruke ni telefonske pozive, neka se javi kada dobije potrebu. Glumi malo 'teško dostupnu', ali pametno. Ne želiš ga potpuno odgurnuti od sebe.

Image
Foto: Pexels

Budi sigurna što želiš

Želiš li vezu ili sigurnost i komfor koji ti pruža veza? Razlika je velika. Dobro promisli, jer ako tražiš nekoga samo radi veze, dugoročno nećeš ostvariti sreću ni zadovoljstvo. Što više tragaš za tom 'sigurnosti' teže ćeš ju naći. No ono najbitnije je da se trebaš riješiti tog osjećaja nesigurnosti (jer nesigurni ljudi tragaju za sigurnosti). Muškarci vole samopouzdane, hrabre žene, stoga ćeš ga lakše privući ako budeš zadovoljna sama sa sobom.

Image
Foto: Pexels

Budi svoja

Uživaj u životu, budi vjerna sebi, ugađaj si i čini stvari koje te vesele. Ako želiš osvojiti frajera s kojim se petljaš, pokaži mu da si posebna, jedinstvena i samopouzdana. Druži se s prijateljima, udalji se na kratko, pokaži mu da si samostalna i sposobna. Natjeraj ga da razmišlja o tebi, da se zapita gdje si, zašto si tako vesela i tko te čini tako sretnom.

Image
Foto: Pexels

Uzmi vrijeme za sebe

Odi na putovanje s prijateljima, ili barem na izlet. Ovako ćeš napuniti baterije i doći svježa i energična i prenijeti tu energiju na svoju nedefiniranu vezu pa možda i pokrenuti neke želje u svom 'nedefiniranom' partneru. Tvoj odlazak mogao bi tvog potencijalnog frajera učiniti malo nesigurnim. Prirodno je da se zapita gdje si i s kim. U tom trenutku mogao bi shvatiti da ćeš nestati ako te ne bude čvrsto držao.

Image
Foto: Pexels

Odustani

Ako si poduzela sve što je u tvojoj moći da gospodin savršeni postane samo tvoj, odustani i kreni dalje. Zaslužuješ bolje. Nemoj se živcirati jer tako je najbolje. On vrlo vjerojatno nije spreman za vezu i bolje da u to ne ulazi. Tebe s druge strane negdje čeka tvoj partner kakvog zaslužuješ.

Image
Foto: Pexels