Oh là là !

One definitivno znaju kako zavesti muškarce, a ovo su njihove tajne

Čini se da Francuskinje osvajaju muškarce bez puno truda. Otkrivamo ti sve o njihovom neodoljivom šarmu i tehnikama zavođenja

pexels-mart-production-9566382.jpeg
Foto: Pexels

Šarmantne i samozatajne Francuskinje vječita su nam inspiracija kad je riječ o stilu, odijevanju i prehrani, pa i u uživanju u životu, no od njih bismo štošta mogle naučiti i o ljubavi. One jako dobro znaju kako osvojiti muškarca i čini se kako to rade bez puno truda.

Image
Tajne privlačnosti

Tehnike zavođenja: Vrući savjeti za uspješan flert

Ipak, njihova je tajna u trikovima i tehnikama zavođenja kojima se vješto služe, a koje zapravo može primijeniti svaka žena. Želiš li osvojiti nekog posebnog muškarca i naučiti flertati poput Francuskinja, u nastavku ti otkrivamo nekoliko vrlo učinkovitih trikova koje trebaš usvojiti.

Uvijek su nasmiješene

Možda inspiraciju pronalaze u Mona Lisi i njezinom misterioznom osmijehu. Francuskinje znaju kako osmijeh svaku ženu čini ljepšom stoga se one smiju čak i u onim trenucima kada nisu dobro raspoložene. Namrgođena žena nikome nije privlačna, a mrzovolja ti sigurno neće život učiniti boljim. Muškarci obožavaju cure koje se smiješe, a i sama ćeš se bolje osjećati s osmijehom na licu.

Image

Izvor: Giphy

Njihova je mantra – 'budi lijepa, osjećaj se lijepo'

Francuskinje vode brigu o sebi i svom izgledu. One znaju da prava ljepota dolazi iznutra, no to ne znači da zanemaruju svoj vanjski izgled. Uvijek su uredne, sređene i elegantne. One vole izgledati lijepo i dotjerano u svakoj prilici, čak i tijekom odlaska u trgovinu ili na tržnicu. Nije stvar samo u privlačenju muškaraca, već u tome da se žele osjećati dobro i zavodljivo u svakom trenutku.

Image
Foto: Pexels

Uvijek imaju glamurozan stav

Francuskinje su dobro poznate po svojoj eleganciji i glamuroznom stavu. One znaju tko su i koliko vrijede, a svjesne su i onoga što mogu ponuditi muškarcu za kojeg su zainteresirane. Ako ih muškarac ne želi, on je na gubitku. Njih ništa ne može pokolebati.  S takvim stavom, praktički su nepobjedive. Odgajane su da budu neovisne i da koriste svoju pamet baš kao i svoju ljepotu.

Image
Foto: Pexels

Neovisne su

Francuskinje nisu ovisne o muškarcima te znaju kako uživati u životu i bez partnera. One vole svoju slobodu i neovisnost i potreban im je prostor. Taj osjećaj neovisnosti i avanturističkog duha kod njih se razvija od malih nogu.

Image
Foto: Pexels

Jako su romantične

Jedna zajednička karakteristika svih Francuskinja je da su izuzetno romantične. To je nešto s čime se rađaju, a zatim i odrastaju u takvoj kulturi u kojoj se romantika potiče i slavi. One uživaju u ljubavi i emocijama. I obožavaju flert.

Image

Izvor: Giphy

Uvijek su seksi, ali ne i vulgarne

Poznate po svom besprijekornom stilu, Francuskinje uvijek izgledaju elegantno i seksi. Ipak, njihova senzualnost nije nimalo vulgarna, već zavodljiva i romantična. One svojim odijevanjem nikad ne otkrivaju previše, već taman onoliko koliko treba.

Image

Izvor: Giphy

Strastvene su

Francuzi su poznati po svojoj silnoj strasti prema životu. Uživaju u hrani, piću, ljubljenju i seksu. Francuskinje obožavaju strastvene poljupce i znaju da seksualni užici nisu rezervirani samo za muškarce.

Image
Foto: Pexels

Nisu nedostižne, ali znaju svoju vrijednost

Nekome će se možda činiti kao da su Francuskinje nedostižne ili čak i umišljene, no stvar je u tome da one samo znaju koliko vrijede. One točno znaju kakvog partnera žele i neće odustati dok ga ne pronađu. U vezama su vrlo romantične i predane.

Image
Foto: Pexels