Savjeti za flertanje

Želiš privući njegovu pažnju? Evo kako mu suptilno dati do znanja da ti se sviđa

Bilo da si malo sramežljiva ili jednostavno ne znaš kako prići frajeru, imamo nekoliko savjeta kako da mu suptilno pokažeš da ti se sviđa i tako zadobiješ njegovu pažnju

savjeti-flertanje.jpg
Foto: Unsplash

Sramežljivost nas ne bi trebala spriječiti da priđemo tipu koji nam se sviđa, no ipak nas sprječava. Znati flertati je teško, a ako si još k tome sramežljiva, može se činiti nemogućim skupiti hrabrosti i reći frajeru koji ti se sviđa kako se stvarno osjećaš. Nekome je to lako, no što s onim ženama koje nisu toliko hrabre?

Image
Svi će 'pasti'

Tako jednostavno: 10 načina kako zavesti bilo kojeg frajera

Nije tajna da je sramežljivim ženama puno draže kada on bude taj koji napravi prvi korak, no svi znamo da muškarci itekako vole kada žena preuzme inicijativu pa bi ponekad stvari trebala uzeti u svoje ruke i zaboraviti na sramežljivost, posebno ako si srela muškarca koji ti se zaista sviđa i kojemu želiš prići.

Pa kako mu onda prići i zadobiti njegovu pažnju, a da to ne bude preočito i da se ne moraš dodatno stresirati oko toga? Ne moraš ga pozvati na večeru - radi se o nekim vrlo suptilnim načinima na koje mu možeš dati do znanja da si zainteresirana. Od kontakta očima do laganog osmijeha, evo kako najlakše privući njegovu pažnju.

Uspostavi kontakt očima

Kontakt očima jedan je od najlakših i najsuptilnijih načina da muškarcu daš do znanja da si zainteresirana za njega. Ako je riječ o nekom strancu kojeg si srela vani i koji ti je sladak, nemoj buljiti u njega - kratko ga pogledaj, a kada vam se pogledi susretnu, on će to protumačiti kao da želiš da ti priđe i prići će ti - garantirano.

Image

Nasmij se

Kontakt očima je sjajan, ali što se događa onda kada vam se pogledi susretnu? Nikako ne smiješ u strahu spustiti pogled. U redu, možda jesi nervozna, ali mu to ne smiješ pokazati. Kada jednom uspostavite kontakt očima, nasmij mu se. Ako je pametan, shvatit će da ti se sviđa i prići će ti.

Image

Postavi mu nepovezano pitanje

Jedan od najboljih načina da priđeš tipu, a da ga zapravo ne pozoveš van, jest da mu postaviš nepovezano pitanje ili da zatražiš pomoć oko nečega - to je savršen način da započneš razgovor. Ponekad se početak razgovora nekim nasumičnim komentarom ili pitanjem može činiti previše očitim, zbog čega je traženje pomoći izvrstan i suptilan način da započneš razgovor s tipom koji ti se sviđa.

Image

Flertaj s njim

Bez obzira na to koliko si sramežljiva ili introvertirana, sve žene znaju flertati i to se često događa "samo od sebe" dok razgovaramo s tipom koji nam se jako sviđa. Jednostavno ton ti se promijeni, nesvjesno možda počneš vrtiti kosu, blago grickati usnice.

Image

Nabaci komentar ako za to dođe prilika

Recimo da se nalaziš na autobusnoj stanici pored zgodnog tipa i odjednom se dogodi nešto čudno ili smiješno - nabaci komentar jer bi to u velikoj većini slučajeva moglo dovesti do razgovora. Oboje ste bili prisutni u trenutku kada se to dogodilo tako da je to savršena prilika da započneš razgovor s njim, a da ne bude preočito.

Image

Ne shvaćaj stvari osobno

Ovo je vrlo važno, posebno za sramežljive žene. Nekad se može dogoditi da on s tobom jednostavno nije kliknuo pa te odbije, no nemoj odustajati i nemoj to shvaćati osobno. Ne daj da te to obeshrabri i da više nikada ne pokušaš zavesti nekoga samo zbog tog jednog frajera koji te odbio - to se događa svima i to je najnormalnija stvar.

Image