Durex će itekako začiniti vaš seksualni život!

Odigrajte nagradnu igru i osvojite Durex Play 2 u 1 gel za masažu i Fetherlite Ultima kondome

Durex će itekako začiniti vaš seksualni život!

Vaš seksualni život zasigurno će biti još slađi uz nove Durex proizvode koji će vas ostaviti bez riječi! Oni uvijek misle na sve vas i upravo zato sada donose ono što treba i njoj i njemu. Povodom promocije novog Durex Play 2 u 1 gela za masažu s aloa verom i Fetherlite Ultima, najtanjeg kondoma na svijetu, samo za naše čitateljice Durex je pripremio pet poklon paketa koji sadrže žensku majcu Durex (rozne boje – totalni hit na Zrću ove godine), masažni gel i Fetherlite Ultima kondome. Na vama je samo da se prijavite i odigrate nagradnu igru!


Durex Play 2 u 1 - gel za masažu s aloa verom

Drage djevojke i žene, odmah na početku moramo razbiti jedan prilično stari mit: stupanj vlažnosti vašeg međunožja NIJE pokazatelj vašeg seksualnog uzbuđenja! Svaka je žena različita te pokazuje uzbuđenje na svoj način, a postoji i niz faktora koji mogu utjecati na razinu vlaženja u vašim gaćicama - lijekovi, kontracepcija, neke bolesti, dehidracija itd.

Činjenica (a ne mit) je da samo optimalna razina vlažnosti osigurava ugodan seks. U protivnom može biti nelagodan ili čak bolan. Zato, ako mislite da bi vašem vrtu dobro došlo dodatnog zalijevanja, bez srama i predrasuda nahranite suhu zemljicu! Durex vam preporučuje lubrikante na bazi vode koji se mogu koristiti i uz kondome.  

Za pravu revoluciju u ljubavnom životu svakako isprobajte Durex Play gel za masažu 2 u 1, 'super skliski' lubrikant za masažu cijelog tijela, a naročito intimnih područja. Obogaćen je vitaminom E i slatkastog je okusa, a dostupan je i s uzbudljivim mirisom aloa vere. Priuštite sebi i svom partneru senzualnu aromaterapiju koja će vašu kožu učiniti svilenom i mekom na dodir.  

I za kraj još par činjenica: lubrikanti s okusom, osim što su zabavni, čine oralni seks čine još ugodnijim, a korištenje lubrikanta s nekom 'sexy igračkicom' donosi još više zadovoljstva. I što još čekate?!?

shimmer fallbackZa super seks - Fetherlite Ultima

Durexov Fetherlite Ultima sinonim je za najviše užitka i bliskosti s partnerom koje prezervativ može pružiti. Čak je 20% tanji od trenutno dostupnog najtanjeg prezervativa na tržištu te pruža sjajan doživljaj. Koliko je Fetherlite Ultima tanak, možda će najbolje dočarati podatak da je tanji od prosječne ljudske vlasi! A najtanji je upravo tamo gdje je najbitnije – na vrhu.

Unatoč tome što je super tanak, Fetherlite Ultima je i super siguran. Naime, u Durexu su, uz stroge međunarodne standarde testiranja, osmislili i svoje, još rigoroznije testove koje ovaj prezervativ prolazi s lakoćom. Između ostalog u njega stane čak 21 litra zraka!

U svakom slučaju najbolje je da ga isprobate te se sami uvjerite da s Durexom seks nije samo siguran već jednostavno – bolji. A kada je u pitanju Fetherlite Ultima, doslovno leti perje!

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.