Seksualna komunikacija

Dirty talk: 4 horoskopska znaka koji obožavaju 'prljave' riječi pod plahtama

Tvoj horoskopski znak može značiti da ćeš vjerojatnije uživati u prljavim riječima pod plahtama nego drugi, a rezultati mogu biti prilično strastveni

profimedia-0345189719.jpg
Foto: Profimedia

U seksu se sve vrti oko komunikacije - prije, tijekom i poslije. A dio seksualne komunikacije kojem se često ne posvećuje dovoljno pažnje je onaj dio tijekom, ali ako nas pitaš - to bi to mogao biti najbolji dio.

Ako si se oduvijek prirodno dobro osjećala u razgovoru pod plahtama, možda si jedan ovih nekoliko specifičnih horoskopskih znakova koji vole 'dirty talk'. Tako je - tvoj znak može značiti da ćeš vjerojatnije uživati u prljavim pričama nego drugi, a rezultati mogu biti prilično strastveni.

Image
Vruće igre

Hush, hush: Za savršene 'igrice u krevetu' važne su SAMO ove 4 stvari

Ako si relativno nova u dijalogu tijekom seksa, preko dopisivanja ili oboje - nisi jedina! To je nešto što svakako zahtijeva vježbu i samopouzdanje, a svoje vještine itekako možeš poboljšati s vremenom. 'Dirty talk' je uspostavljanje seksi odnosa s kim god prljavo razgovaraš, pa je cilj hraniti se idejama, preferencijama i energijom od druge strane.

Na primjer, ako nisi sigurna što reći, možeš započeti s otvorenim pitanjima da vidiš na što će tvoj partner odgovoriti. Možeš ga pitati: "Što bi mi radio da sam sad pokraj tebe?" ili "Stvarno bih voljela [umetni radnju] u tvoj [umetni dio tijela]" i vidjeti kamo ovaj razgovor vodi.

Image

A koji horoskopski znakovi su apsolutni majstori kad je u pitanju dirty talk tijekom seksa - provjeri u nastavku.

Škorpion

Škorpioni su nevjerojatno dobri u seksu, pa su stoga i najveći majstori u dirty talku. Škorpioni su toliko dobri u seksi razgovoru koji uspostavlja kontrolu da ćeš se poželjeti teleportirati kraj njih što je prije moguće. Najveći trik Škorpiona, posebno tijekom sextinga, je postavljanje više pitanja - kada si u nedoumici, možda će te namjerno natjerati da opiše što bi učinila u vrlo specifičnim, seksi, detaljima.

Image

Vaga

Zračni znakovi su vrlo brbljivi pojedinci, pa stoga vole razgovarati i tijekom seksa. Vage su posebno zainteresirane za prljave priče koje uzdižu njihov ionako intenzivan seks. To bi moglo značiti reći partneru što da radi u krevetu ili ponavljanje različitih fraza kojima će istaknuti kako se dobro osjećaju. Vage se vole dobro zabaviti, a znaju i da je potrebna komunikacija da bi ušle u dobar ritam.

Image

Blizanci

Blizanci su svladali umjetnost šaptanja na uho u javnosti zbog čega poželiš istog trenutka iskrasti se s njima kako biste se bacili na akciju odmah i tamo. Kada Blizanci žele nekoga šarmirati, daju sve od sebe. I oni to vole čuti od tebe jer im to daje do znanja da si i ti zainteresirana. Unatoč samouvjerenoj vanjštini, Blizanci su, zapravo, prilično nervozni da im osjećaji ne budu uzvraćeni.

Image

Rak

Iako su možda neočekivan znak na ovom popisu, Rakovi su prilično uvjerljivi znakovi. Oni su majstori da ti privuku pažnju na dirty talk, posebno dok si zauzeta nečim drugim. Oni se snalaze s riječima i mogu smisliti fraze zbog kojih se osjećaš super vruće. Rakovi vole pokazati ovu vještinu, pa ako si trenutno u početnoj fazi vaze s jednim Rakom, pripremi se pocrvenjeti zbog nekih stvari koje će morati reći unutar (ili izvan) spavaće sobe.

Image