Osvoji ga porukama

Prvi spoj je bio super? Pošalji mu jednu od ovih zavodljivih poruka

Konačno ste izašli na spoj i odlično se proveli? Evo kako mu preko poruka dati do znanja da ti je bilo sjajno i da to želiš ponoviti

poruke.jpg
Foto: Unsplash

Nema ništa bolje od prvog spoja s nekim tko ti se jako sviđa - konačno se uspijete naći, popričati i provesti sjajnu večer zajedno, a često večer još ni ne završi i ti već razmišljam o idućem spoju. Dakle, ako se spremaš za drugi krug, nije loše izvući asa iz rukava - i to u obliku koketnih poruka.

Image
Tajne privlačnosti

Tehnike zavođenja: 5 vrućih savjeta za uspješan flert

Koketne i zavodljive poruke koje ćeš poslati nakon prvog spoja mogu ti pomoći da ga još više zainteresiraš i da se taj drugi spoj dogodi i puno prije očekivanog. Prema Trini Leckie, stručnjakinji za izlaske, koketiranje preko poruka nakon prvog spoja može spriječiti svako pretjerano razmišljanje - umjesto da se pitaš jesi li mu se svidjela, na ovaj se način možeš osjećati opuštenije, posebno ako ti i on kaže da se dobro zabavio.

"Slanje poruka može izgraditi samopouzdanje i učiniti da se ljudi osjećaju sigurnije. Želiš osigurati da druga osoba zna da si se dobro provela i nadaš se da ćeš od njega dobiti iste povratne informacije", kaže Leckie za Bustle i dodaje da je to savršena prilika za flert i odlična uvertira u idući spoj.

Onda - što čekaš? U nastavku smo izdvojile neke poruke koje možeš poslati frajeru koji ti se sviđa nakon odličnog spoja s njim - jedna od njih će sigurno upaliti.

"Slušala sam bend koji si mi preporučio cijelim putem do kuće. Morat ću pronaći nešto jednako dobro da podijelim s tobom."

Ako ti je preporučio neku dobru glazbu, novi kafić ili izložbu u muzeju, reci mu da si se sjetila toga. Uvijek će mu biti drago čuti da razmišljaš o njemu i da se sjećaš stvari koje je podijelio s tobom.

shimmer fallback

"Jesi li slobodan u subotu navečer? Imam ideju…"

Ako želiš preuzeti inicijativu, što kod muškaraca uvijek pali, Leckie predlaže da mu kažeš koji su tvoji sljedeći planovi. Naravno, ne moraš mu otkriti sve - dobro ga je malo držati u neizvjesnosti.

"Nisam htjela da ova večer završi."

Nema ništa loše u tome da postaneš malo slatka i romantična, pogotovo ako si osjetila povezanost. Leckie napominje da polaganje tvojih karata na stol može olakšati njemu da učini isto, a onda ćete oboje znati na čemu ste.

shimmer fallback

"Sladak si i jako sam se zabavila večeras."

Iako možda osjećaš pritisak da napišeš savršenu poruku, nije dobro pretjerivati. Drži se kratkog i jednostavnog - to je uvijek najbolje.

"Hvala ti za večeras, naš spoj mi je definitivno uljepšao tjedan."

Tijekom dugog tjedna na poslu ili predavanja na fakultetu, daj mu do znanja da je vaš spoj sve uljepšao. To će mu sigurno biti drago za čuti.

shimmer fallback

"Već se veselim jer ću te ponovno vidjeti."

Bez obzira na to jeste li već napravili čvrste planove za drugi spoj ili ste ga samo spomenuli kad ste se rastali, on će se osjećati izvrsno ako budeš iskrena i izravna, posebno kada je riječ o tome želiš li da se ponovno vidite ili ne.

"Ako je prvi spoj bio ovakav, mogu samo zamisliti kakav će biti sljedeći."

Bilo da ste razgovarali u baru, plesali ili večer završili uz karaoke, možda će biti teško nadmašiti prvi spoj. Ipak, daj mu do znanja da si spremna pokušati.

shimmer fallback

"Javi mi kad budeš slobodan sljedeći tjedan."

Možda već planiraš vaše vjenčanje, ali Leckie preporučuje da pustiš da se vaša veza postupno razvija. Nemoj ići predaleko u budućnost i budi jednostavna i izravna.

"I dalje se smijem onome što si rekao. Sviđa mi se tvoj smisao za humor!"

Iako bi mu možda htjela reći da ti se sviđa njegovo seksi tijelo ili njegove prekrasne oči, Leckie predlaže da to (za sad) zadržiš za sebe. Pohvaliti njegovu osobnost – na primjer, koliko je pametan ili smiješan – sladak je način da mu pokažeš da si zainteresirana.

shimmer fallback

"Pa, jesi li već zaljubljen u mene ili trebamo opet izaći?"

Ako se osjećaš zavodljivo, koketno i samouvjereno, ovo je pravi način da mu daš do znanja da ti se sviđa. Naravno, ovo neće napraviti svatko, ali ako ste stvarno jako kliknuli i primijetila si da mu se jako sviđaš, ovakva će ga poruka oboriti s nogu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.