Bruno Šimleša: "Obitelj, zdrav razum"

Kako nas određuje obitelj i kako preuzeti pozitivno nasljeđe svoje obitelji i odbaciti negativno? Kako nam zdrav razum može pomoći u životu, zašto je uopće važan, koje su najčešće pogreške u razmišljanju…

Bruno Šimleša: "Obitelj, zdrav razum"

U četiri predavanja autor će obraditi glavne ideje iz knjige s naglaskom na njihovu primjenu u stvarnom životu. Često nam je teorija kristalno jasna, ali nam nije jasno kako tu teoriju provesti u praksu. Ponekad nam nije jasno da zaslužujemo bolje pa se nemamo motiva ni truditi. Jedna od najvažnijih ideja Umjetnosti života govori upravo suprotno − pravo da volimo i budemo voljeni stekli smo rođenjem i nitko nam ga ne može oduzeti. Naravno, ni knjiga ni predavanja ne mogu donositi odluke ni živjeti umjesto nekoga, ali mogu pružiti alate za promjenu i nadahnuće.

Kao i prijašnjih godina, druga polovica predavanja rezervirana je za pitanja publike. Radujemo se vašem dolasku i prilici da zajedno prepoznamo umjetnost života i postanemo životni umjetnici!

Sljedeće predavanje Brune Šimleše održat će se 16. lipnja, s početkom u 19 sati. Tema je kako postati životni umjetnik, a karta po cijeni od 35 kuna može se kupiti u Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb).

Naklada Ljevak poziva Vas na  3. PREDAVANJE  Tema: OBITELJ, ZDRAV RAZUM utorak, 26. svibnja 2015. u 19 sati CineStar Zagreb (Branimir Centar, dvorana 2) Voditelj: Bruno Šimleša

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.