Čuju se svadbena zvona

Hoće li te zaprositi? Ovo su znakovi koji govore da te čeka zaručnički prsten

U glavi već imaš razrađen plan za vjenčanje, savršenu haljinu i cipele, prostor si već odavno našla i nedostaje samo jedna stvar -prsten. No, stručnjaci za veze kažu da su ovo znakovi po kojima bi mogla prepoznati da bi te tvoj partner uskoro mogao zaprositi

pexels-wesner-rodrigues-3204420.jpg
Foto: Pexels

'Hoćemo li se vjenčati? Hoće li me zaprositi?' Koliko ti je ovo pitanje palo na pamet ako si u stabilnoj vezi s osobom koju voliš i želiš s njime provesti vječnost. U glavi već imaš razrađen plan za svadbu, savršenu haljinu i cipele, a prostor si odavno već našla. Nedostaje samo jedna stvar -prsten. Posve je normalno da ti ova misao prođe glavom s vremena na vrijeme i da tražiš znakove koji govore bliži li se možda taj trenutak.

Image
Prijatelji ili nešto više?

'Možda je to ljubav': Znakovi da vaše prijateljstvo prerasta u nešto puno više

Najlakši način da to saznaš je da ga pitaš koji su mu planovi. Šalimo se, to bi ubilo svu zabavu i uzbuđenje u iščekivanju najromantičnijeg dana u tvom životu. Ako si ipak toliko znatiželjna i želiš saznati planira li tvoj dragi kleknuti uskoro, u nastavku pogledaj znakove i sitne promjene u njegovom ponašanju na koje možeš obratiti pažnju a koje će ti pokazati planira li te uskoro zaprositi

Otvoreno razgovara o budućnosti

Ako tvoj partner otvoreno razgovara o budućnosti s tobom, govori ti svoje životne planove za koje se nada da ćete ih zajedno ostvariti, nemaš o čemu puno razmišljati. Sigurno planira provesti život s tobom samo još nije skupio dovoljno hrabrosti da postavi najvažnije pitanje. Pokaži mu da i ti razmišljaš slično i da si mu spremna biti životna družica. Pažljivo slušaj kada priča o budućnosti i sudjeluj u tim razgovorima, to mu može samo dati dodatni vjetar u leđa da se odluči na idući korak i učini te najsretnijom ženom na svijetu.

Image
Foto: Pexels

Upoznao te s obitelji i prijateljima

Ovo je jedan od najsigurnijih znakova da tvoj frajer ne misli otići od tebe. Ako si upoznala njegove najbolje prijatelje i najbližu rodbinu, gotovo sigurno možeš planirati zajedničku budućnost. S druge strane, ako ste već dugo zajedno a nemaš pojma tko mu je najbolji prijatelj, najvjerojatnije nećeš ni saznati jer ovo ne djeluje kao dobar početak za ozbiljnu vezu.

Image
Foto: Pexels

Razgovor o djeci

Ovo je vrlo bitna stavka u vezama. Muškarac koji želi obitelj sigurno će ti to spomenuti u nekom trenutku vašeg zajedničkog druženja, glavni zgoditak je ako o to me govori otvoreno, s puno samopouzdanja. Razgovor o djeci i obitelji muškarcima nije toliko prirodan kao ženama. Puno su oprezniji i ne dijele te informacije s bilo kime. Ako je tvoj muškarac s tobom podijelio svoje želje ze ostvarivanjem obitelji, na dobrom si putu da postaneš njegova bolja polovica.

Image
Foto: Pexels

Velika je podrška

Ako je tvoj muškarac tu za tebe i u najtežim trenucima, velika ti je podrška i trudi se olakšati ti teške dane, možeš biti sigurna da to radi jer mu je iskreno stalo i ne smatra te samo prolaznom točkom u svom životu. Ovime ti pokazuje da se uvijek možeš osloniti na njega, a to znači da želi da znaš koliko si mu važna ti i tvoja sreća.

Image
Foto: Pexels

Zajednički život

Razgovor o zajedničkom životu uvijek je dobar pokazatelj da se sprema nešto ozbiljno. Ovakve razgovore o budućnosti frajeri ne vode s bilo kim nego s osobom s kojom su sigurno da to žele i realizirati. Zajednički život je zapravo isto što i brak jer dijelite i dobro i zlo i zajedno savladavate sve dnevne obaveze. Ali pazi, sama ćeš procijeniti želi li tvoj partner zajednički život zato što je siguran da je pronašao ženu svoga života ili zato što želi smanjiti životne troškove.

Image
Foto: Pexels

Dijelite stvari

Ako tvom dragom nije problem dijeliti stvari s tobom, a da pritom nije nervozan ili zabrinut, to je dobar znak da planira nešto ozbiljnije s tobom. Ako imaš tu privilegiju da voziš njegov auto ili koristiš računalo, na vrhu si planine jer ovo su sigurni znakovi da si baš ti ljubav njegova života i da ti je sve dozvoljeno. Pitanje je vremena kada će se odvažiti i postaviti najiščekivanije pitanje.

Image
Foto: Pexels