Nova faza ljubavi

Bliže se zaruke? Znakovi koji pokazuju da te partner želi zaprositi

Ako primjećuješ iznenadnu promjenu u njegovom ponašanju, smatraš da je nervozan bez posebnog razloga i razgovarate o drugačijim temama - možda ti šalje signale

pexels-anastasia-shuraeva-4765082.jpg
Foto: Pexels

"Hoćeš li se udati za mene?" je rečenica koju većina žena želi čuti od voljenog muškarca. Iako je možda klišej ipak se radi o ljubavi, nadi, zajedničkoj budućnost i stvaranju obitelji. Muškarac kojeg žena voli predstavlja njezinu sreću, a zaručnički prsten nadu da će zajedno ploviti kroz život i jedno drugome biti oslonac.

Image
Kakva romantika

Kad zvijezde zaprose: Najromantičnije i najposebnije zaruke slavnih faca

Možda i ti želiš čuti tu važnu rečenicu, zajedno ste već dulji period i pitaš se je li vrijeme za korak dalje. Ako ga voliš i želiš da bude tvoj životni suputnik, otac tvojoj djeci - vjerojatno smatraš da je prosidba najbolji sljedeći korak za vas. Možda ti je čak i pomalo sumnjivo i misliš da se sprema kupiti zaručnički prsten, ali opet nisi sigurna.

Sljedeći znakovi pokazuju da će te uskoro zaprositi i da je on spreman za sljedeći korak u vašoj vezi.

Počeo je pokazivati interes za tvoj nakit

Naravno da treba znati veličinu prstena, a kako sve mora biti savršeno pokušava suptilno otkriti veličinu. Stoga je odjednom počeo pokazivati interes za tvoj nakit. Osim toga počeo je s tobom razgovarati o tipu nakita koji ti se najviše sviđa. Sigurno je da će biti diskretan i uporan jer je zaručnički prsten velika i važna investicija.

Image
Foto: Unsplash

Pažljivo troši i počeo je štedjeti

Ako je u posljednje vrijeme promijenio potrošačke navike i sada naglašava da je važno kupiti samo ono što je potrebno znači da drugačije usmjerava svoj novac. Kada je muškarac spreman za promjene, ali i za početak obiteljskog života onda se sve mijenja. No treba također znati da zaručnički prsten većinom nije jeftina investicija, piše Marriage.com.

Image
Foto: Unsplash

Želi se više družiti s tvojom obitelji

Jednom kada se tvoj muškarac odluči za prosidbu poželjet će se puno više družiti s tvojom obitelji, ali će se potruditi i zbližiti se s tvojim prijateljima. Ako odjednom počne ulagati u odnose s ljudima koje voliš onda je to još jedan važan znak da razmišlja o vašoj budućnosti. Ipak traži svoje mjesto u obitelji.

Image
Foto: Unsplash

Počeo je više razgovarati o braku i financijama

Ovo je također jedan od važnih znakova da želi brak s tobom i da se sprema na prosidbu. Počeo je sve više otvoreno razgovarati o očekivanjima u braku i financijskoj dogovornosti, a to znači da želi ostatak života provesti s tobom. Želi pronaći stvari koje vas vežu, ali stvoriti vrijednosti kako biste mogli graditi zajedničku budućnost.

Image
Foto: Unsplash

Sve češće govori "mi" umjesto "ja"

Ako u svakodnevnom govoru sve češće upotrebljava riječ "mi" onda možeš očekivati svadbena zvona. Vas dvoje ste u njegovom fokusu, no ovo je jedan od znakova koji se vrlo teško primjećuje. Ako se želiš vrlo brzo udati slušaj što govori jer ti zamjenice mogu puno toga otkriti.

Image
Foto: Unsplash

Počeo je razgovarati o djeci

Ako ti i tvoj partner sve češće razgovarate o ozbiljnim temama kao što su djeca onda je ovo veliki znak. Muškarci se odlučuju na prosidbu kada žele imati djecu, a onda počinju ozbiljno razgovarati o budućnosti, djeci i financijama.

Image
Foto: Unsplash