Analni orgazmi su stvarni a na ovaj način ih i ti možeš iskusiti

Ako ti je analni orgazam još uvijek tabu tema, možda te baš ovo potakne da kreneš u istraživanje ove nove dimenzije užitka

Analni orgazmi su stvarni a na ovaj način ih i ti možeš iskusiti

Ako još nisi probala analni seks vrlo vjerojatno misliš da analni orgazmi ne postoje i da se ovdje radi isključivo o muškom užitku. No to nije istina. Analni orgazmi postoje i nekima mogu biti izrazito ugodni. U anusu se nalazi gusta mreža živaca koja se aktivira prilikom stimulacije i pokreće orgazam, baš kao i kod drugih erogenih zona. Osim toga, živci iz vagine protežu se skroz do anusa, kao i stražnji dio klitorisa, tako da stimulacijom anusa stimuliraš i ostale dobro poznate zone. Istina je da je svaka žena anatomski različita tako da će nekima ovo donijeti mnogo više užitka nego drugima, ali svakako je dobro istražiti svoje tijelo jer nemaš što izgubiti a možeš puno dobiti.

Prvo se poigraj prstima

Kada se odlučiš za ovo novo iskustvo, ključno je početi polako. Možeš istraživati sama a možeš i zamoliti svog partnera da se za početak poigra samo prstima. Tako ćeš najbolje shvatiti što ti paše i do koje mjere možeš ići. Nikako nemoj odmah započeti penetraciju penisom jer bi ti to moglo predstaviti svojevrstan šok i rezultirati neugodnim iskustvom.


Isto kao i kod običnog seksa

Kod analnog orgazma sve je uglavnom isto kao i kod običnog. Kako bi ga postigla moraš biti skroz opuštena i u dobrom raspoloženju za seks. Znači, najbolje je da radite sve isto što inače voliš i što te obično dovodi do vrhunca. Također možeš zamoliti partnera da ti tijekom analnog seksa stimulira klitoris što također pomaže kod ove vrste orgazma.


Obavezno koristi lubrikant

Za analni užitak nije uvijek potrebna samo penetracija, dovoljan je bilo kakav podražaj poput milovanja. Tako da možeš uvrstiti ovakve igrice u vašu uobičajenu seksualnu rutinu, a to će se možda svidjeti i tvom partneru. Vjerojatno ćeš uživati više kod običnog seksa ako se tvoj partner simultano poigrava s prstom u tvojoj guzi. Također, kod same penetracije nemoj zaboraviti koristiti nekakav lubrikant. Kao što smo ti već rekli, u tom se području nalazi mnoštvo malih i osjetljivih živaca koje bi pretjerano trenje moglo uništiti i pokvariti ti cijeli doživljaj seksa.