I mali pali

Ako tvoj partner ima 'manjeg' - ovo su savršene poze

Manja alatka oduvijek je veliki problem njihovim vlasnicima. Vrlo rijetko bez razloga, no nema smisla objašnjavati im. Umjesto da trošiš energiju na to da ga odgovoriš od kupnje velikog automobila, ti mu ponudi puno ekonomičnije rješenje koje će ga na koncu razuvjeriti jer stručnjaci kažu da su ovo najbolje poze za muškarce s malim penisom

womanizer-toys-1e3-lYkJsfs-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Hajmo odmah razjasniti jednu stvar - ne postoji muškarac s malim penisom koji će povjerovati kada mu kažeš da ti veličina nije bitna ili da tehnika nadomješta centimetre, koliko god pritom bila uvjerljiva, a možda i iskrena. Umjesto da mu prodaješ priče, radije ponudi konstruktivno rješenje poput poza u kojima će se osjećati kao Snjeguljica kod sedam patuljaka - veliko.

Image
Image
Vruća zabava

5 najčešćih problema s jednom od omiljenih poza u seksu

Sreća za tebe ako je dobar tehničar, no stavi se u njegove gaće. Zamisli kako je to kada se svaki put mora dokazivati u krevetu, trudeći se biti najbolji kako bi nadomjestio tih par centimetara koje mu je uskratila majka priroda. Serviraj mu desert odmah na početku večeri, gotov obrok oko kojega se ne mora truditi. Bit će prilika da pokaže svoje umijeće, a sada ga ti počasti. U nastavku ti otkrivamo poze za seks koje će mu povećati samopouzdanje, one koje su savršene za muškarce s malim penisom.

Doggy

Ovo je poza koja izluđuje muškarce, ali i potvrđuje da su se promijenili standardi. Nekada su im predmet želje uvjerljivo bile ženske grudi, a danas će mnogi na prvo mjesto staviti oblu žensku stražnjicu. U ovoj pozi upravo ona dolazi do izražaja. Stoga, s doggyjem ne možeš promašiti osobito ako ga prilagodiš partneru kojeg muče centimetri. Klekni, spusti se prsima, glavom i ramenima na madrac, ispruži ruke iznad glave, izvij u leđima, guzu izbaci, a noge raširi taman toliko da mu "odšrkineš vrata". Jamčimo ti - on će biti zadovoljan, a ti zadovoljena.

Image

Antilopa

Ovo je jedna od varijacija doggy poze. Oboje biste se trebali spustiti se na koljena. Osloni se na kauč ili neki drugi komad namještaj i raširi noge. U ovoj pozi možeš stimulirati klitoris dok on uživa u tebi.

Image

Zmija

Naziv joj ne zvuči ni malo seksi, ali vidjet ćeš da ti je ova poza itekako poznata, možda i draga. Lezi na trbuh, ispod zdjelice stavi jastuk kako bi ti se guza podignula , skupi noge. On bi te trebao opkoračiti i kleknuti tako da mu koljena dodiruju vrh tvojih bedara. Raširi noge tek toliko da može ući i daj mu znak da je dobrodošao.

Image
Foto: Unsplash

Zečije uši

Lezi na leđa , raširi noge i koljena privuci sebi. Što su koljena bliže ušima to je bolje, odnosno što si fleksibilnija to će i njemu i tebi doživljaj biti intenzivniji (zato i pišemo brojne članke o tome koliko je korisno vježbati jogu). Želiš li dublju penetraciju, ispod stražnjice postavi jastuk. Ako ti bude preteško noge dulje vremena držati u tom položaju, ispruži ih u zrak i prekriži pa neka ih on uhvati rukama i nježno gurne sa strane i prema tebi. Možda zvuči komplicirano, no kad probate brzo ćete se snaći.

Image
Foto: Pexels

Misionarski s jednom nogom gore

Dobra, stara misioniarska poza nikada ne iznevjeri. Umjesto da ga obgrliš nogama, jednu nogu stavi preko njegovog ramena ili koljeno privuci k sebi, a drugu ostavi ispruženu na madracu ili podu (gdje već jeste). Ovo je vrlo intimna poza, a ako ju prilagodiš svom partneru i vrlo intenzivna.

Image
Foto: Pexels

Prednosti malog penisa

I na kraju da budemo poštene. To što je mali, ne znači da u odnosu na veliki nema prednosti. Mali penis bolji je za analni seks, a i uvelike će ti olakšati pružanje oralnog. Neće te zaboljeti čeljust, moći ćeš izvesti što god poželiš i pritom impresionirati njegovog vlasnika.

Image