Ne misli ozbiljno

NJEMU baš i nije stalo: Kako otkriti da se samo poigrava s tvojim emocijama

Stručnjaci za odnose otkrivaju kako se već na početku veze mogu uočiti neki vrlo očiti, ali i oni suptilniji znakovi koji upućuju na to da muškarac nije zainteresiran za ozbiljan odnos

pexels-katerina-holmes-5911151.jpeg
Foto: Pexels
Play logo

Početak svakog odnosa pun je izazova i iznenađenja. Iako postoje divni muškarci, postoje i oni drugi koji nisu zainteresirani za ozbiljne veze i koji ženama slamaju srca. Ponekad je odmah na početku veze, kada stvari još nisu definirane, teško primijetiti misli li frajer ozbiljno ili pak mu je samo do usputne vezice.

Play logo
Image
Oprez!

Pet tipova muškaraca koji nisu vrijedni tvog vremena (i onaj jedan koji je)

Stručnjaci za odnose tvrde kako postoje neki vrlo očiti, ali i oni suptilniji znakovi koji upućuju na to da se on s tobom zapravo samo poigrava. Važno ih je uočiti na vrijeme jer u protivnom ćeš uzalud trošiti svoje vrijeme i energiju na nekoga tko te nije vrijedan i tko će te prije ili poslije ostaviti slomljenog srca.  

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Dakle, koji to znakovi otkrivaju da muškarac nije zainteresiran za ozbiljan odnos? U nastavku ti otkrivamo one najčešće pa ako ih prepoznaš, zapitaj samu sebe ima li smisla nastaviti takav odnos.

Play logo

Ne ispunjava obećanja

Često ti govori da će te nazvati, a zapravo rijetko kad to čini? To ti jasno daje do znanja da mu baš i nisi važna. Očito ima druge prioritete i planove u koje ti nisi uključena. Ako je frajer uistinu zainteresiran za tebe, onda ćeš mu stalno biti u mislima i nikad neće zaboraviti nazvati te.

shimmer fallback

Često kasni ili se uopće ne pojavi na sastanku

Ako često kasni na spoj i nikad te ne nazove kako bi ti rekao da će kasniti, to je još jedan od pokazatelja da mu nisi važna i da te ne poštuje. Svakome se može dogoditi da se nađe u gužvi i da zakasni na neki dogovor, no danas u doba mobitela i interneta komunikacija nam je svima lako dostupna pa uistinu nije teško obavijestiti drugu stranu o svom kašnjenju. Ako te često ostavlja da ga čekaš te se znalo dogoditi i da se uopće ne pojavi kada ste imali dogovor, to je zaista neoprostivo i takav frajer uistinu nije zaslužio tvoje vrijeme.

shimmer fallback

Viđate se samo onda kad on to želi

Muškarci koji nisu zainteresirani za ozbiljne veze imaju svoja pravila o tome koliko će se često viđati sa ženama s kojima trenutno izlaze. Ako se viđate samo onda kada on to poželi, a nikad nije dostupan kada ti želiš da se nađete – to je svakako znak upozorenja.

Play logo
shimmer fallback

Ne želi pričati o sebi

Čini ti se kao da on o tebi zna sve, a ti o njemu gotovo ništa? Ako ne želi govoriti o svom privatnom životu, trebala bi se zapitati što je u pozadini njegova uma i zašto te drži na distanci. Kada se muškarcu neka žena sviđa, on će htjeti s njom podijeliti sve. Ne želi li ti puno toga otkrivati o sebi, vrlo je vjerojatno da se zapravo samo poigrava s tobom i tvojim emocijama.

shimmer fallback

Nikome nije rekao za tebe i izbjegava zajedničko pojavljivanje u javnosti

Izlazite već neko vrijeme, no on te još uvijek nikome nije predstavio kao svoju djevojku. Nije te čak ni upoznao s prijateljima niti s bliskim ljudima. Nažalost, upravo je to jedan od najčešćih znakova da on ne misli ozbiljno, već si mu ti samo trenutna zabava.

shimmer fallback

Ne želi s tobom provoditi blagdane

Muškarci kojima nije do ozbiljnih veza nikad neće s djevojkom provoditi važne datume ili blagdane. Praznici i blagdani za nas žene imaju posebno značenje i volimo ih provoditi s osobama do kojih nam je stalo. Ako ste zajedno već neko vrijeme, no on uvijek pronalazi neke izgovore da ne budete  zajedno u vrijeme blagdana, to jasno otkriva da nije zainteresiran za ozbiljan odnos.

Play logo
shimmer fallback

Ne želi razgovarati o zajedničkoj budućnosti

Možda je on jedan od onih frajera koji vole živjeti za trenutak. Ipak, u svakom odnosu prije ili poslije će doći do razgovora o planovima za budućnost. Ako on to vješto izbjegava, moguće je da se ne želi obvezati i da zapravo s tobom ne želi ništa ozbiljno.

shimmer fallback

Nikad ti ne govori gdje je bio, što je radio niti kada će se vratiti

Normalno je da neće svaku sekundu svog slobodnog vremena provoditi s tobom te da ima i svoj život, hobije i interese, no ako ti nikad ne govori o tome kako je i s kim provodio svoje vrijeme, to je znak upozorenja. Drži te na distanci jer želi ostati otvoren i za druge prilike. U zdravom odnosu nema mjesta za tajne. Ako nije iskren i otvoren o tome kako provodi svoje vrijeme kada ti nisi u blizini, možda je najbolje da kreneš dalje – bez njega.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.