Osobine koje ih najviše privlače

Što muškarci zapravo (potajno) žele kod svojih partnerica?

Većina muškaraca od svoje partnerice želi razumijevanje, empatiju i ljubav. Uz to, važno im je da partnerica bude dosljedna i ambiciozna

pexels-jonathan-borba-7945026.jpeg
Foto: Pexels

Muško-ženski odnosi su komplicirani. Ponekad je zaista teško shvatiti što muškarci zapravo žele, a i njima je često teško razumjeti nas žene. Upravo radi toga, da bi ti odnosi funkcionirali i bili uspješni, ključna je iskrena komunikacija između partnera.

Image
Jesi li među njima?

Ovo su najčešći tipovi žena od kojih muškarci bježe - glavom bez obzira

O tome što muškarce najviše privlači kod suprotnog spola i što zapravo traže u idealnoj partnerici provedena su brojna istraživanja, a rezultati su prilično zanimljivi. Želiš li malo bolje shvatiti kako funkcionira muški mozak, u nastavku pročitaj koje to najčešće stvari odnosno osobine muškarci potajno žele od žena.

Dobro srce

Žena dobrog srca je pažljiva, brižna i puna ljubavi prema svom partneru i svaki muškarac mašta o takvoj empatičnoj partnerici. To je osoba koja zrači toplinom i koja će rado učiniti sve one male stvari za svog partnera samo zato jer joj je stalo do njega. To je tip žene s kojom se svaki muškarac želi vjenčati.

shimmer fallback

Razumijevanje i empatija

Da bi veza bila uspješna, partneri moraju podržavati i ohrabrivati jedno drugo. Razumijevanje i suosjećanje važan su dio svakog odnosa. Muškarci žele dijeliti život sa ženom koja će biti tu za njih u onim najtežim trenucima. Život je pun izazova i muškarci žele partnericu koja će se s tim izazovima znati nositi.

shimmer fallback

Ambicioznost

Važno im je da podržavamo njihove snove, no svakom pravom muškarcu jednako je tako stalo i do toga da njegova partnerica ima neke svoje ciljeve, snove i vizije. Muškarci vole ambiciozne žene i smatraju ih savršenim partnericama.

shimmer fallback

Zajedničke vrijednosti

U većini slučajeva naš sustav vrijednosti proizlazi iz našeg odgoja i uključuje sve one stvari koje su nam važne, ono u što čvrsto vjerujemo i načine na koje se odnosimo prema sebi i prema drugima. Kad su u pitanju odnosi, vrlo je važno pronaći osobu s kojom ćemo dijeliti te vrijednosti. Bez obzira na to koliko ti se netko sviđao, ako nemate zajedničke vrijednosti ili se one previše razlikuju, takav će odnos prije ili kasnije naići na velike probleme.

shimmer fallback

Dosljednost

Muškarci vole žene koje su dosljedne i koje nisu pretjerano dramatične. Ako je žena nepredvidiva i nestabilna, teško je znati kako će se ponašati koji dan ili kako će reagirati u određenim situacijama. Od takvih žena muškarci bježe i skloniji su onima koje su dosljedne i autentične.

shimmer fallback

Fizička privlačnost

Da bismo se s nekim uopće upustili u nekakvu vezu, fizička privlačnost mora postojati. Nije najvažnija za uspješan odnos, ali je ipak važna. Muškarci žele biti u vezi sa ženom koja će ih i fizički privlačiti, no važno je uzeti u obzir da svakog muškarca privlači drugačiji tip žene i da svatko ima neke svoje osobne ukuse.

shimmer fallback

Smisao za humor

Upravo je smisao za humor jedna od najvažnijih kvaliteta koje podjednako cijene i muškarci i žene kod suprotnog spola. Kada tragaju za idealnom partnericom, pripadnicima muškog spola smisao za humor vrlo je privlačna kvaliteta. Kada par dijeli zajednički smisao za humor, to doprinosi stvaranju boljeg i kvalitetnijeg odnosa. Muškarac želi ostarjeti sa ženom u čijem će se društvu osjećati dobro i zabavno.

shimmer fallback

Ljubav i privrženost

Nije potrebno posebno naglašavati kako je ljubav ključna za svaki odnos. Ljubav i privrženost simboliziraju povezanost te unose toplinu u odnos. Teško je izgraditi odnos s nekim tko je ravnodušan ili ne pokazuje nikakve emocije. Svaki muškarac ima neke svoje preferencije kad je u pitanju idealna partnerica, no ljubav i privrženost su im visoko na listi prioriteta.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.