'Ako ovo je kraj...'

Sumnjaš da ti je partner zaljubljen u drugu? Ovi znakovi ga otkrivaju

Ako si primijetila da se tvoj partner u posljednje vrijeme čudno ponaša te sumnjaš da je razvio osjećaje prema drugoj, postoje načini kako da to provjeriš

pexels-rodnae-productions-6670211.jpg
Foto: Pexels

Jedna od najgorih noćnih mora svake žene je saznanje o tome da je njezin partner zaljubljen u drugu. Ako si primijetila da se tvoj dečko čudno ponaša u posljednje vrijeme ili se osjećaš kao da ti nešto skriva, teško je znati je li riječ samo o prolaznoj fazi ili pak je uistinu u pitanju druga žena.

Image

Evo zašto se nikada ne bi trebala vratiti partneru koji te prevario

Čak i ako ti je partner vjeran u fizičkom smislu, moguće je da ima emocionalnu aferu. To je prevara o kojoj se rjeđe govori, a zapravo je jednako bolna.

Ponekad je teško dokučiti je li partner zaljubljen u drugu, no postoje znakovi koji bi mogli na to ukazivati. Neke od onih najčešćih donosimo u nastavku.

Odjednom se ponaša drugačije

Ako ti se čini kako je u tvom društvu sve manje entuzijastičan te se ponaša kao da bi radije bio negdje drugdje, umjesto s tobom – to je vrlo očiti znak da nešto nije u redu. Muškarci su vrlo loši glumci pa ćeš lako prepoznati da je nesretan kada je s tobom i da mu je u mislima neka druga žena.

Image
Foto: Pexels

Odsutan je i sve manje razgovara s tobom

Jesi li primijetila da sve manje razgovarate i da te partner izbjegava? Ako je prestao s tobom dijeliti važne detalje iz svog života ili pak odbija razgovarati o ozbiljnim temama i planovima, moguće je da je zaljubljen u drugu. Traži li pažnju od druge žene, vjerojatno će s tobom prestati razgovarati o svojim ciljevima, željama i potrebama.

Image
Foto: Unsplash

Seksualni život se promijeno

Možda će i dalje s tobom imati odnose, no ako vidiš da se tijekom seksa ponaša nekako odsutno, moguće je da razmišlja o drugoj ženi. Primjerice, ako nije fokusiran na tebe i na ispunjavanje tvojih seksualnih potreba, to je loš znak iz mnogih razloga pa se zapitaj što se krije u pozadini takvog ponašanja.

Image
Foto: Unsplash

Izbjegava te gledati te u oči

Kada smo u nekoga zaljubljeni, obožavamo tu osobu gledati u oči. S druge strane, kada nešto skrivamo, uobičajeno je da se bojimo drugu osobu pogledati u oči jer pogled otkriva mnogo toga. Gotovo svaka žena vrlo će lako u očima svog dugogodišnjeg partnera prepoznati je li iskren ili ne. Ako te izbjegava pogledati u oči, to bi mogao biti znak emocionalne prevare.

Image
Foto: Unsplash

Sve rjeđe izlazi s tobom u javnost

Ne želi li tvoj partner više nigdje ići s tobom, to je još jedna od nizu crvenih zastavica koje ukazuju da u vašem odnosu nešto nije u redu. To zapravo znači da on ne želi da vas druge vide kao par, a možda se čak i boji da vas ne vidi ta druga žena u koju je potajno zaljubljen. Ipak, to ne mora nužno značiti da te vara ili da planira prekinuti vaš odnos, no dobar je pokazatelj da je emocionalno rastrgan između tebe i neke druge žene.

Image
Foto: Pexels

U vašem odnosu nedostaje strasti

Posve je uobičajeno da ona početnička strast i zaljubljenost ishlape nakon nekoliko godine veze i da odnos preraste u nešto mnogo dublje i intimnije. Ipak, koliko god dugo bili zajedno, između vas mora postojati određena kemija. Ako je nema, znači da nešto nije kako bi trebalo biti. Jedno od mogućih objašnjenja je da on nešto osjeća prema drugoj ženi.

Image
Foto: Pexels

Sumnjaš da ti laže

Ako se tvoj partner zaljubio u drugu, samo je pitanje vremena kada će početi govoriti laži. Najprije će možda lagati sam sebi da nije zaljubljen u drugu pa onda i tebi kada ga pitaš zašto se počeo čudno ponašati. Ako si ga već uhvatila u laži, postoje šanse da je razvio osjećaje prema nekoj drugoj ženi. Takve znakove nemoj ignorirati jer bi se veza trebala temeljiti na obostranom povjerenju te na iskrenoj komunikaciji.

Image