Jesi li ih primijetila?

Znakovi koji pokazuju da je ON (ludo) zaljubljen u tebe

Postoje znakovi po kojima ćeš jasno moći prepoznati je li tvom partneru uistinu stalo ili se samo igra s tvojim osjećajima

jonathan-borba-QT3LZgOP7Hc-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Poznato je da muškarci teže izražavaju svoje emocije i ponekad ih vješto skrivaju. Ako si tek na početku veze, možda ti tvoj partner šalje zbunjujuće signale pa nisi sigurna je li on uistinu zaljubljen u tebe. Na sreću, postoje jasni i vrlo očiti znakovi prema kojima ćeš to moći prepoznati.

Image
Osobine koje ih najviše privlače

Što muškarci zapravo (potajno) žele kod svojih partnerica?

Mi žene često pokušavamo dekodirati njihovo ponašanje, no činjenica je da muškarci razmišljaju drugačije od nas, a isto tako i drugačije iskazuju ljubav. To je činjenica koju bismo trebale prihvatiti jer ćemo u protivnom neprestano imati nerealna očekivanja, što može dovesti do slomljenog srca.

Samo zato što ti povremeno pokazuje da si mu draga ne treba nužno značiti da te uistinu voli. Kako bi pravilno interpretirala njegovo ponašanje i signale koje ti šalje, u nastavku doznaj koji to znakovi pokazuju da je istinski zaljubljen u tebe i da vaš odnos ima potencijala.

Dosljedan je

Muškarac kojem je uistinu stalo do tebe trudit će se da stalno budete u kontaktu. Pisat će ti poruke ili te nazvati, bez obzira na to koliko bio zaposlen. Uz to, potrudit će se da se viđate što češće. Spreman je uložiti svoje vrijeme, trud i ljubav u druženje s tobom jer čezne biti u prisutnosti žene do koje mu je stalo.

shimmer fallback

Trudi se impresionirati te

Ako te voli, bit će mu važno da si sretna pa će neprestano tražiti načine kako da te impresionira. Tvoja mu je sreća najveći prioritet. Vodi te na posebna mjesta, šalje ti poklone i čini sve što je potrebno kako bi ti izmamio osmijeh na lice.

shimmer fallback

Ranjiv je kad je s tobom

Kada se muškarac u društvu žene ponaša poput malog djeteta, vrlo je vjerojatno da je zaljubljen. Otkrio ti je svoje najdublje emocije, svoju razigranu stranu pa možda čak i svoje mane. Muškarci se boje pokazati svoju ranjivost jer ih društvo tada često smatra 'slabima'. Međutim, ako si primijetila da je iskren, otvoren i ranjiv kada je u društvu s tobom, vrlo je vjerojatno da te voli. Kada muškarac postane ranjiv, to je najčešće znak da si dobrodošla u njegov život i da se želi povezati s tobom na dubljoj razini.

shimmer fallback

Zanimaju ga detalji iz tvog života

Zaljubljeni muškarac bit će vrlo radoznao kad su u pitanju detalji iz tvog privatnog života. Zanimat će ga priče iz tvog djetinjstva i sve druge privatne stvari jer želi što više doznati o tebi i tvojoj osobnosti. Jako će dobro zapamtiti sve što mu kažeš o sebi i nikad se neće umoriti od razotkrivanja tvoje misterioznosti.

shimmer fallback

Upoznao te s prijateljima i obitelji

Ako te zaista voli, bit će ponosan na tebe i rado će te upoznati sa svim ljudima do kojih mu je stalo. Ako te već upoznao gotovo sa svim prijateljima ili te predstavio svojoj obitelji, gotovo je sigurno da si osvojila njegovo srce!

shimmer fallback

Vjeruje u tebe

Apsolutno je zaljubljen u tebe ako si primijetila da sluša sve što govoriš i da mu je istinski stalo do tvog mišljenja i pogleda na život. Uzima u obzir tvoje preferencije kad su u pitanju hrana, filmovi ili određene aktivnosti. Spreman je u potpunosti uključiti se u tvoj život i podržavati te u svemu što radiš.

shimmer fallback

Želi upoznati tvoju obitelj

Pokazao je interes da upozna tvoju obitelj? To je jedan od sigurnih znakova da mu je stalo. Ili, možda si ga već predstavila prijateljima i obitelji i on čini sve što je potrebno kako bi na njih ostavio dobar dojam. To jasno pokazuje da te voli i da želi biti uključen u sve aspekte tvog života.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.